Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 10:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Sodininkas Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
Sodininkas Las Palmas U.D.
sodas-3 Tactiek XenoVerseX4
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
21 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 41.4
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Ferré met een sublieme pass. Mosna rent richting de bal. Pérez Checa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Checa draait met de bal, schiet en ... Basiaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Salmilahti probeert naar een medespeler te passen. Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Byrd zal de hoekschop nemen. Pérez Checa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ferré is nu in balbezit. Ferré passt de bal met de wreef. Mosna heeft problemen om de bal te vangen. Mosna passt de bal met de wreef. Tuomijoki is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cirilo kopt de bal weg. Pérez Alvite is nu in balbezit. Pérez Alvite geeft een lange en hoge pass. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak schiet op doel. Téllez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bacalhau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - Las Palmas U.D. 1:0

42e minuut.
Mostowiak probeert naar een medespeler te passen. Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş passt de bal met de wreef. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pérez Alvite is nu in balbezit. Bacalhau onderschept slim de pass. Bacalhau passt de bal zonder na te denken. Daar is Mostowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mostowiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialesakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Byrd is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bratušek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sodininkas 61%, Las Palmas U.D. 39%.
Sodininkas - Las Palmas U.D. 1:0

46e minuut.
van Schijndel komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cirilo rent richting de bal. Cirilo passt de bal met de wreef. Mostowiak probeert naar een medespeler te passen. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel schiet op doel. Téllez bokst de bal weg.

51e minuut.
Pufleanu met een sublieme pass. Mostowiak is nu in balbezit. Pérez Alvite rent richting de bal. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. Téllez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Eriksen geeft een hoge lob. van Schijndel is nu in balbezit. Soriano is nu in balbezit. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... Téllez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Cirilo rent richting de bal. Cirilo passt de bal in één keer door. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oliva komt het veld opgelopen. Téllez met een harde bal richting middenveld. Cirilo kopt de bal weg. Daar is van Schijndel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Schijndel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ferré speelt de bal door. van Schijndel is nu in balbezit. Daar is van Schijndel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Schijndel schiet op doel. Téllez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - Las Palmas U.D. 2:0

70e minuut.
Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilo speelt de bal door. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel schiet op doel. Soriano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Téllez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Soriano de bal onder controle te krijgen. Téllez speelt de bal door. Jiménez De León kopt de bal weg. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Gialesakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialesakis geeft een hoge lob. Tuomijoki probeert de bal aan de voet te houden. Byrd rent richting de bal. Byrd schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Pérez Alvite bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Mostowiak geeft een lange en hoge pass. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - Las Palmas U.D. 3:0

85e minuut.
Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilo geeft een lange en hoge pass. Soriano kan de bal niet met de borst controleren. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. Téllez bokst de bal weg.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Basiaga met een harde bal richting middenveld. Cirilo kopt de bal weg. Daar is van Schijndel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - Las Palmas U.D. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sodininkas 34%, Las Palmas U.D. 66%.
Sodininkas - Las Palmas U.D. 4:0