Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Giuseppe Meazza
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6435
İnter Milan KS Rezerwa
Eka taktik Tactiek 4132 ciasniej
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
36.5 gemiddelde waardering 42.7
average Schieten solid
average Passen solid
adequate Verdedigen good


2e minuut.
İsmayılov controleert de bal met de borst. Vranopoulos rent richting de bal. Met opzet legt İsmayılov zijn tegenspeler op de grond. İsmayılov krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Baptist rent richting de bal. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi speelt de bal door. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vranopoulos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Heinbockel komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Stafidă speelt de bal door. Stiles is nu in balbezit. Stafidă rent richting de bal. Stafidă draait met de bal, schiet en ... Nəzirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - KS Rezerwa 0:1

35e minuut.
Tekerlekçi probeert naar een medespeler te passen. Stiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Stiles met een sublieme pass. Stafidă rent richting de bal. Stafidă schiet op doel. Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - KS Rezerwa 0:2

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stiles zal de hoekschop nemen. Stafidă is nu in balbezit. Stafidă draait met de bal, schiet en ... Nəzirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - KS Rezerwa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnter Milan 46%, KS Rezerwa 54%.
İnter Milan - KS Rezerwa 0:3

48e minuut.
Inworp. Stiles met de inworp. Stafidă is nu in balbezit. Stafidă haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Gołembiowski kan de bal niet met de borst controleren. Gołembiowski speelt de bal door. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă schiet op doel. Nəzirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - KS Rezerwa 0:4

68e minuut.
Pabst geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stiles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stafidă is nu in balbezit. Stafidă haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Puñal Martínez rent richting de bal. Rupe rent richting de bal. Rupe met een sublieme pass. Puñal Martínez rent richting de bal. Puñal Martínez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zeynalli met een sublieme pass. Daar is Tekerlekçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekerlekçi met een sublieme pass. Daar is Stafidă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stafidă draait met de bal, schiet en ... Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Tekerlekçi passt de bal zonder na te denken. Tufekdžić heeft problemen om de bal te vangen. Stiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă rent richting de bal. Stafidă schiet op doel. Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Zeynalli probeert naar een medespeler te passen. Bendtner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szadołowski. Bendtner moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bendtner kan niet meer verder spelen. Boschetti komt het veld opgelopen. Gasolina met een snel genomen vrije trap. Stafidă rent richting de bal. Daar is Stafidă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stafidă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Zeynalli rent richting de bal. Zeynalli passt de bal zonder na te denken. Stafidă rent richting de bal. Stafidă draait met de bal, schiet en ... Nəzirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - KS Rezerwa 0:5

90e minuut.
Baptist heeft problemen om de bal te vangen. Baptist geeft een lange en hoge pass. Heinbockel is nu in balbezit. Heinbockel draait met de bal, schiet en ... Nəzirov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Bajron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - KS Rezerwa 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnter Milan 54%, KS Rezerwa 46%.
İnter Milan - KS Rezerwa 0:6