Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lzs Bobrowo 77 Sokker Śląski FC
lagaaa Tactiek D. Moyes
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 67.1
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Dorn met een sublieme pass. Daar is Kořínek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kořínek geeft een lange en hoge pass. Tilki rent richting de bal. Tilki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Bobrowo 77 - Sokker Śląski FC 1:0

7e minuut.
Gárdonyi onderschept slim de pass. Daar is Gárdonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gárdonyi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Diğmat de bal. Diğmat haalt uit met een fantastische trap. Bękart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Opazo onderschept slim de pass. Opazo met een sublieme pass. Kořínek is nu in balbezit. Kořínek geeft een hoge lob. Tilki springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kořínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořínek passt de bal met de wreef. Tilki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek schiet op doel. Pachut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Gárdonyi is nu in balbezit. Gárdonyi probeert naar een medespeler te passen. Diğmat is nu in balbezit. Diğmat draait met de bal, schiet en ... Bękart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lzs Bobrowo 77 - Sokker Śląski FC 1:1

31e minuut.
Krokowski komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Dymek geeft een hoge lob. Tilki met een sublieme pass. Kořínek rent richting de bal. Kořínek geeft een hoge lob. Tilki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pachut met een harde bal richting middenveld. Krokowski kopt de bal weg. Lillo geeft een hoge lob. Olek is nu in balbezit. Olek draait met de bal, schiet en ... Pachut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Winek kopt de bal weg. Klungelig pakt Kasowski de bal. Olek rent richting de bal. Olek schiet op doel. Pachut bokst de bal weg.

37e minuut.
Futyma geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lillo met de inworp. Kořínek geeft een hoge lob. Tilki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lzs Bobrowo 77 55%, Sokker Śląski FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lzs Bobrowo 77 - Sokker Śląski FC 1:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarmulski met de inworp. Jarzębowski speelt de bal door. Gárdonyi is nu in balbezit. Gárdonyi geeft een lange en hoge pass. Bękart bokst de bal weg.

49e minuut.
Jarzębowski met een sublieme pass. Gárdonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dorn krijgt een gele kaart. Gárdonyi raakt geblesseerd tijdens het duel. Jarzębowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Gárdonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gárdonyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lillo met een sublieme pass. Kořínek is nu in balbezit. Kořínek passt de bal zonder na te denken. Olek is nu in balbezit. Olek haalt uit met een fantastische trap. Pachut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Futyma rent richting de bal. Olek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olek krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Tilki rent richting de bal. Tilki passt de bal in één keer door. Kořínek rent richting de bal. Kořínek geeft de bal voor. Olek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Pachut maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jarzębowski kopt de bal weg. Gárdonyi is nu in balbezit. Gárdonyi geeft een lange en hoge pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Domínguez geeft een lange en hoge pass. Dymek kopt de bal weg. Guga rent richting de bal. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Karolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilki verovert de bal door een tackle van achteren. Tilki speelt de bal door. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek haalt uit met een fantastische trap. Pachut bokst de bal weg.

70e minuut.
Jarzębowski passt de bal zonder na te denken. Jarmulski met een sublieme pass. Gárdonyi rent richting de bal. Gárdonyi passt de bal zonder na te denken. Diğmat bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Diğmat is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Bobrowo 77 - Sokker Śląski FC 1:2

78e minuut.
Qarayev is nu in balbezit. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo geeft een hoge lob. Gárdonyi rent richting de bal. Gárdonyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lzs Bobrowo 77 54%, Sokker Śląski FC 46%.
Lzs Bobrowo 77 - Sokker Śląski FC 1:2