Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: FC Lgoczanka Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2897
FC Lgoczanka FC 72 BYDLAKI
TA4 Tactiek 352ja
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 28.6
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Bęś rent richting de bal. Bęś heeft problemen om de bal te vangen. Bęś passt de bal met de wreef. Rajzer rent richting de bal. Rajzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - FC 72 BYDLAKI 1:0

4e minuut.
Pyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyra passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trawiński de bal. Rajzer rent richting de bal. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Rajzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutarowski speelt de bal door. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - FC 72 BYDLAKI 2:0

20e minuut.
Koenig is nu in balbezit. Atanasiu onderschept slim de pass. Atanasiu probeert naar een medespeler te passen. Rajzer rent richting de bal. Rajzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Szulgo passt de bal met de wreef. Bęś rent richting de bal. Bęś passt de bal zonder na te denken. Rajzer rent richting de bal. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - FC 72 BYDLAKI 3:0

26e minuut.
Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu passt de bal in één keer door. Ciuchta is nu in balbezit. Rajzer onderschept slim de pass. Rajzer schiet op doel. Cyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bęś de bal. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - FC 72 BYDLAKI 4:0

33e minuut.
Cyra probeert naar een medespeler te passen. Franczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Rajzer de bal. Gutarowski rent richting de bal. Gutarowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pyra rent richting de bal. Bęś onderschept slim de pass. Bystrzanowski met een sublieme pass. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer schiet op doel. Cyra bokst de bal weg.

42e minuut.
Inworp. Karpacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bystrzanowski rent richting de bal. Gutarowski onderschept slim de pass. Gutarowski geeft de bal voor. Cyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Karpacz rent richting de bal. Koń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karpacz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Franczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rajzer springt en kopt de bal. Cyra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 35%, FC 72 BYDLAKI 65%.
FC Lgoczanka - FC 72 BYDLAKI 4:0

47e minuut.
Ziaja probeert de bal met de borst te controleren. Gutarowski met een sublieme pass. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer heeft problemen om de bal te vangen. Rajzer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bęś met de inworp. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk geeft een hoge lob. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Klungelig pakt Gutarowski de bal. Gutarowski geeft de bal voor. Halczak probeert de bal aan de voet te houden. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz draait met de bal, schiet en ... Cyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ciuchta geeft een hoge lob. Inworp. Atanasiu met een snelle inworp. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bęś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franczyk rent richting de bal. Franczyk passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - FC 72 BYDLAKI 5:0

75e minuut.
Bęś is nu in balbezit. Bęś geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Trawiński de bal onder controle te krijgen. Rajzer maakt een snoekduik en kopt de bal. Cyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Atanasiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Gutarowski de bal. Gutarowski speelt de bal door. Rajzer rent richting de bal. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - FC 72 BYDLAKI 6:0

84e minuut.
Gutarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gutarowski geeft een hoge lob. Bęś kopt de bal weg. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ziaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziaja geeft een lange en hoge pass. Łęczycki kopt de bal weg. Franczyk rent richting de bal. Franczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk passt de bal zonder na te denken. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer draait met de bal, schiet en ... Cyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - FC 72 BYDLAKI 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 21%, FC 72 BYDLAKI 79%.
FC Lgoczanka - FC 72 BYDLAKI 7:0