Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Jagodziańki Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 592
Jagodziańki Fintamurras CF
Nowa nadzieja Tactiek FT1
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 20.3
solide Schieten slecht
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Jakobczuk is nu in balbezit. Widmer is nu in balbezit. Jakobczuk onderschept slim de pass. Jakobczuk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Desvaux de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Fintamurras CF 1:0

16e minuut.
Malínek probeert naar een medespeler te passen. Desvaux rent richting de bal. Desvaux geeft de bal voor. Jakobczuk controleert de bal met de borst. Jakobczuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lízl onderschept slim de pass. Lízl met een sublieme pass. Campos Cerezo rent richting de bal. Campos Cerezo schiet op doel. Di Tella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Oviedo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lízl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorun rent richting de bal. Gorun geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gorun probeert naar een medespeler te passen. Lízl geeft een hoge lob. Desvaux heeft problemen om de bal te vangen. Jakobczuk rent richting de bal. Jakobczuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Lewandowsky rent richting de bal. Lewandowsky passt de bal zonder na te denken. Fritsche geeft een hoge lob. Campos Cerezo probeert de bal met de borst te controleren. Campos Cerezo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klipphan trapt de bal weg van het doel. Gorun kopt de bal weg. Jakobczuk rent richting de bal. Jakobczuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Caviglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacek onderschept slim de pass. Lízl met een sublieme pass. Campos Cerezo rent richting de bal. Campos Cerezo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Baihu is nu in balbezit. Baihu passt de bal in één keer door. Jakobczuk rent richting de bal. Jakobczuk draait met de bal, schiet en ... Di Tella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Duro komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Gorun rent richting de bal. Gorun geeft een hoge lob. Duro bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro haalt uit met een fantastische trap. Di Tella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Fintamurras CF 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagodziańki 30%, Fintamurras CF 70%.
Jagodziańki - Fintamurras CF 2:0

50e minuut.
Malínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malínek passt de bal in één keer door. Duro rent richting de bal. Duro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Fintamurras CF 3:0

59e minuut.
Gorun speelt de bal door. Lízl rent richting de bal. Lízl speelt de bal door. Campos Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Cerezo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Di Tella niet meer kan verder spelen. Caronni komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Campos Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Cerezo geeft een lange en hoge pass. Duro rent richting de bal. Duro draait met de bal, schiet en ... Caronni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Fintamurras CF 4:0

64e minuut.
Gorun onderschept slim de pass. Gorun geeft de bal voor. Campos Cerezo rent richting de bal. Campos Cerezo haalt uit met een fantastische trap. Caronni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Fintamurras CF 5:0

64e minuut.
Roma met een sublieme pass. Camelo heeft problemen om de bal te vangen. Duro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duro krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Gorun geeft de bal voor. Duro rent richting de bal. Daar is Duro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duro schiet op doel. Caronni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duro is nu in balbezit. Duro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Fintamurras CF 6:0

71e minuut.
Roma met een sublieme pass. Camelo rent richting de bal. Duro verovert de bal door een tackle van achteren. Duro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Oviedo rent richting de bal. Oviedo geeft de bal voor. Caviglia kopt de bal weg. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap. Falzon bokst de bal weg.

85e minuut.
Campos Cerezo passt de bal met de wreef. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun passt de bal in één keer door. Duro rent richting de bal. Duro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Likankura bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacek onderschept slim de pass. Gacek geeft de bal voor. Campos Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Cerezo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Likankura controleert de bal met de borst. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun passt de bal zonder na te denken. Lízl bereikt de bal nog maar net als eerste. Lízl draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Fintamurras CF 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagodziańki 27%, Fintamurras CF 73%.
Jagodziańki - Fintamurras CF 7:0