Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:06
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Sásd VSK Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1373
Sásd VSK Pebek
Normal Tactiek Pebek_tt
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 32.3
goed Schieten redelijk
matig Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


9e minuut.
Daar is Carpun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpun passt de bal in één keer door. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray haalt uit met een fantastische trap. Mitruś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásd VSK - Pebek 1:0

10e minuut.
van Veenendaal rent richting de bal. Vecsei onderschept slim de pass. Vecsei passt de bal zonder na te denken. Pizzini is nu in balbezit. Pizzini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buendía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Pizzini rent richting de bal. Pizzini draait met de bal, schiet en ... Daar is Erőss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Veenendaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Veenendaal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cubillas speelt de bal door. van Veenendaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Veenendaal passt de bal met de wreef. Pizzini heeft problemen om de bal te vangen. Pizzini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Beray passt de bal zonder na te denken. Vecsei is nu in balbezit. Kozianowski maakt een afschuwelijke overtreding. Kozianowski krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Daar is Niemiaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemiaho passt de bal met de wreef. Carpun is nu in balbezit. Carpun geeft een hoge lob. Beray maakt een snoekduik en kopt de bal. Mitruś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Németh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cubillas met een sublieme pass. Daar is Rivellino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzini is nu in balbezit. Pizzini draait met de bal, schiet en ... Buendía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sásd VSK - Pebek 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásd VSK 57%, Pebek 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sásd VSK - Pebek 1:1

52e minuut.
Kökény kopt de bal weg. Parati is nu in balbezit. Parati met een sublieme pass. Klungelig pakt Pizzini de bal. Pizzini schiet op doel. Buendía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásd VSK - Pebek 1:2

58e minuut.
Carpun geeft een hoge lob. Kökény heeft problemen om de bal te vangen. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsei rent richting de bal. Vecsei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vecsei geeft een lange en hoge pass. Németh heeft problemen om de bal te vangen. Beray rent richting de bal. Beray draait met de bal, schiet en ... Mitruś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sásd VSK - Pebek 2:2

85e minuut.
Niemiaho geeft een hoge lob. Carpun kopt de bal weg. Klungelig pakt Zizi de bal. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásd VSK 55%, Pebek 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sásd VSK - Pebek 2:2