Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: REAL UNITED Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1684
REAL UNITED FC Pyry
home Tactiek N
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
45 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 27.7
solide Schieten slecht
goed Passen zwak
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Szczerbaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbaniuk met een sublieme pass. Mijal heeft problemen om de bal te vangen. Szczygło rent richting de bal. Szczygło schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 1:0

6e minuut.
Koszaliński met de inworp. Puda controleert de bal met de borst. Koszaliński geeft de bal voor. Szczygło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygło draait met de bal, schiet en ... Szczur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Szczur probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brozowski de bal. Buonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício onderschept slim de pass. Simplício passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szczygło is nu in balbezit. Szczygło haalt uit met een fantastische trap. Szczur maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Guernieri heeft problemen om de bal te vangen. Simplício rent richting de bal. Simplício met een sublieme pass. Szczygło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 2:0

14e minuut.
Szczerbaniuk rent richting de bal. Szczerbaniuk speelt de bal door. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ... Szczur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 3:0

16e minuut.
Gawrysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Gawrysiak passt de bal in één keer door. Szczygło is nu in balbezit. Szczygło haalt uit met een fantastische trap. Szczur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 4:0

21e minuut.
Daar is Guernieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simplício speelt de bal door. Szczygło is nu in balbezit. Szczygło schiet op doel. Szczur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 5:0

24e minuut.
Brozowski passt de bal in één keer door. Simplício met een sublieme pass. Szczygło rent richting de bal. Szczygło schiet op doel. Szczur probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Simplício probeert naar een medespeler te passen. Szczygło rent richting de bal. Szczygło speelt de bal door. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 6:0

28e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal met een sublieme pass. Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício draait met de bal, schiet en ... Szczur maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szczygło is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 7:0

32e minuut.
Mijal controleert de bal met de borst. Mijal speelt de bal door. Simplício rent richting de bal. Simplício haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 8:0

32e minuut.
Szczygło is nu in balbezit. Szczygło passt de bal in één keer door. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ... Szczur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Guernieri rent richting de bal. Simplício verovert de bal door een tackle van achteren. Simplício speelt de bal door. Szczygło is nu in balbezit. Szczygło draait met de bal, schiet en ... Szczur bokst de bal weg. Szczygło rent richting de bal. Szczygło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Koszaliński is nu in balbezit. Koszaliński passt de bal met de wreef. Szczygło is nu in balbezit. Szczygło haalt uit met een fantastische trap. Szczur probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Szczerbaniuk rent richting de bal. Szczerbaniuk passt de bal met de wreef. Brozowski rent richting de bal. Buonvino verovert de bal door een tackle van achteren. Buonvino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Buonvino speelt de bal door. Guernieri is nu in balbezit. Guernieri passt de bal zonder na te denken. Mijal is nu in balbezit. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Szczur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Klungelig pakt Szczerbaniuk de bal. Szczerbaniuk met een sublieme pass. Szczygło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygło draait met de bal, schiet en ... Szczur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 9:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Draszba komt het veld opgelopen. Koszaliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mijal is nu in balbezit. Mijal probeert naar een medespeler te passen. Szczygło is nu in balbezit. Szczygło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL UNITED 15%, FC Pyry 85%.
REAL UNITED - FC Pyry 10:0

46e minuut.
Koszaliński met een snelle inworp. Daar is Mijal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal geeft de bal voor. Szczygło is nu in balbezit. Szczygło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 11:0

48e minuut.
Klungelig pakt Morejón de bal. Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński passt de bal met de wreef. Daar is Szczygło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczygło haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koszaliński neemt de hoekschop. Szczygło is nu in balbezit. Szczygło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 12:0

49e minuut.
Guernieri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buonvino de bal. Mijal is nu in balbezit. Mijal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Klungelig pakt Szczerbaniuk de bal. Gawrysiak rent richting de bal. Gawrysiak geeft een hoge lob. Simplício rent richting de bal. Simplício draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Szczerbaniuk de bal. Szczerbaniuk probeert naar een medespeler te passen. Szczygło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygło schiet op doel. Szczur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Koszaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Koszaliński passt de bal met de wreef. Simplício speelt de bal door. Szczygło rent richting de bal. Szczygło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Simplício onderschept slim de pass. Simplício probeert naar een medespeler te passen. Szczygło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygło draait met de bal, schiet en ... Szczur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 13:0

57e minuut.
Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński probeert naar een medespeler te passen. Szczygło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 14:0

60e minuut.
Szczur trapt de bal weg. Simplício probeert naar een medespeler te passen. Szczygło is nu in balbezit. Szczygło haalt uit met een fantastische trap. Szczur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 15:0

62e minuut.
Simplício passt de bal in één keer door. Daar is Szczerbaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerbaniuk passt de bal zonder na te denken. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 16:0

65e minuut.
Guernieri is nu in balbezit. Guernieri passt de bal met de wreef. Daar is Mijal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal draait met de bal, schiet en ... Szczur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 17:0

67e minuut.
Koszaliński met een snelle inworp. Klungelig pakt Mijal de bal. Mijal speelt de bal door. Szczygło rent richting de bal. Szczygło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 18:0

72e minuut.
Mijal onderschept slim de pass. Mijal speelt de bal door. Daar is Szczygło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczygło haalt uit met een fantastische trap. Szczur probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Szczygło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygło schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 19:0

75e minuut.
Puda geeft een hoge lob. Dłużewski speelt de bal door. Szczygło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygło heeft problemen om de bal te vangen. Szczygło draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szczygło rent richting de bal. Szczygło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Simplício rent richting de bal. Simplício passt de bal met de wreef. Daar is Szczygło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczygło haalt uit met een fantastische trap. Szczur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 20:0

79e minuut.
Simplício onderschept slim de pass. Simplício probeert naar een medespeler te passen. Szczygło is nu in balbezit. Szczygło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 21:0

81e minuut.
Buonvino geeft een hoge lob. Mijal probeert de bal aan de voet te houden. Szczygło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygło haalt uit met een fantastische trap. Szczur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 22:0

83e minuut.
Gawrysiak met een sublieme pass. Mijal is nu in balbezit. Mijal probeert naar een medespeler te passen. Szczygło rent richting de bal. Szczygło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Pyry 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL UNITED 12%, FC Pyry 88%.
REAL UNITED - FC Pyry 23:0