Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Piekielna Drużyna Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2618
Piekielna Drużyna FK Pavilnys
ofiary losu Tactiek 532W
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23 gemiddelde waardering 32.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Śledź probeert naar een medespeler te passen. Jakobczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęsiak onderschept slim de pass. Jęsiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - FK Pavilnys 0:1

3e minuut.
Cepeda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stadnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakobczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik verovert de bal door een tackle van achteren. Stadnik haalt uit met een fantastische trap. Aguad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Fado bereikt de bal nog maar net als eerste. Subocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fado krijgt een gele kaart. Subocz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

9e minuut.
Anghelache kopt de bal weg. Klungelig pakt Jakobczuk de bal. Stadnik is nu in balbezit. Stadnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cepeda passt de bal met de wreef. López Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Velázquez passt de bal in één keer door. Stadnik rent richting de bal. Stadnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Nevečeřel is nu in balbezit. Jęsiak onderschept slim de pass. Jęsiak kan de bal niet met de borst controleren. Jęsiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - FK Pavilnys 0:2

37e minuut.
Mirga speelt de bal door. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda geeft een hoge lob. Daar is Stadnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Barbarič bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik onderschept slim de pass. Stadnik passt de bal met de wreef. Jęsiak rent richting de bal. Jęsiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 72%, FK Pavilnys 28%.
Piekielna Drużyna - FK Pavilnys 0:2

60e minuut.
Fado is nu in balbezit. Mirga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirga met een sublieme pass. Jęsiak is nu in balbezit. Jęsiak haalt uit met een fantastische trap. Aguad bokst de bal weg.

66e minuut.
Jakobczuk controleert de bal met de borst. López Velázquez onderschept slim de pass. López Velázquez probeert naar een medespeler te passen. Stadnik rent richting de bal. Stadnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - FK Pavilnys 0:3

68e minuut.
Jęsiak kopt de bal weg. Keshedzhiev rent richting de bal. Stadnik verovert de bal door een tackle van achteren. Stadnik schiet op doel. Aguad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - FK Pavilnys 0:4

80e minuut.
Escamilla is nu in balbezit. Escamilla geeft een hoge lob. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - FK Pavilnys 0:5

83e minuut.
Mirga speelt de bal door. Daar is Postelnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Postelnicu geeft de bal voor. Jęsiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęsiak draait met de bal, schiet en ... Aguad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 68%, FK Pavilnys 32%.
Piekielna Drużyna - FK Pavilnys 0:5