Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Cross Power Victory Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6281
Cross Power Victory FC Minune
SV Saints Tactiek Amical
55% Balbezit 45%
2% Spel op eigen helft 98%
71 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 30.6
very good Schieten average
solid Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pałczyński geeft de bal voor. Rădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Dantschotter met een sublieme pass. Stelea rent richting de bal. Stelea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 1:0

3e minuut.
Danecki met de inworp. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea speelt de bal door. Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pałczyński met een sublieme pass. Daar is Stelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelea passt de bal met de wreef. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 2:0

5e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva met een sublieme pass. Stelea rent richting de bal. Stelea draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 3:0

7e minuut.
Huysegems is nu in balbezit. Huysegems probeert naar een medespeler te passen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 4:0

8e minuut.
Pałczyński met een sublieme pass. Huysegems probeert naar een medespeler te passen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 5:0

9e minuut.
Inworp. Stelea met de inworp. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huysegems rent richting de bal. Huysegems draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 6:0

11e minuut.
Rădulescu is nu in balbezit. Dantschotter verovert de bal door een tackle van achteren. Dantschotter speelt de bal door. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. Danecki met een snelle inworp. Stelea is nu in balbezit. Stelea passt de bal in één keer door. Silva is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 7:0

13e minuut.
Mostowiak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danecki met een snelle inworp. Stelea is nu in balbezit. Stelea schiet op doel. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 8:0

14e minuut.
Anghelinii passt de bal zonder na te denken. Borowy heeft problemen om de bal te vangen. Stelea met een sublieme pass. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 9:0

16e minuut.
Stelea verovert de bal door een tackle van achteren. Stelea met een sublieme pass. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 10:0

18e minuut.
Stelea rent richting de bal. Stelea passt de bal in één keer door. Jünger met een sublieme pass. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stelea rent richting de bal. Stelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 11:0

20e minuut.
Stelea speelt de bal door. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński met een sublieme pass. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 12:0

22e minuut.
Stelea rent richting de bal. Stelea passt de bal in één keer door. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 13:0

23e minuut.
Aichtinger probeert naar een medespeler te passen. Lăcustă heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Danecki neemt de hoekschop. Pałczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Silva rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 14:0

25e minuut.
Pałczyński passt de bal zonder na te denken. Caraiman speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Dantschotter de bal onder controle te krijgen. Stelea rent richting de bal. Stelea schiet op doel. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Danecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Huysegems is nu in balbezit. Huysegems schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Huysegems speelt de bal door. Stelea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałczyński draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 15:0

28e minuut.
Anghelinii is nu in balbezit. Danecki met een sublieme pass. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Danecki probeert naar een medespeler te passen. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Silva probeert naar een medespeler te passen. Stelea heeft problemen om de bal te vangen. Stelea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Caraiman met een harde bal richting middenveld. Danecki speelt de bal door. Huysegems is nu in balbezit. Huysegems geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dantschotter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Huysegems de bal. Huysegems met een sublieme pass. Stelea is nu in balbezit. Stelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 16:0

34e minuut.
Stelea passt de bal met de wreef. Dantschotter met een sublieme pass. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 17:0

35e minuut.
Stelea passt de bal zonder na te denken. Daar is Pałczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałczyński speelt de bal door. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Caraiman trapt de bal weg van het doel. Stelea kopt de bal weg. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pałczyński passt de bal met de wreef. Huysegems geeft een hoge lob. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap. Stelea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pałczyński rent richting de bal. Pałczyński probeert naar een medespeler te passen. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 18:0

43e minuut.
Pałczyński met een sublieme pass. Silva controleert de bal met de borst. Silva geeft een hoge lob. Stelea is nu in balbezit. Stelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 19:0

44e minuut.
Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Silva de bal. Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 20:0

45e minuut.
Borowy passt de bal in één keer door. Inguanti probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Danecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Silva krijgt zijn hoofd ertegen. Caraiman bokst de bal weg. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross Power Victory 3%, FC Minune 97%.
Cross Power Victory - FC Minune 21:0

46e minuut.
Borowy rent richting de bal. Borowy geeft de bal voor. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 22:0

47e minuut.
Rădulescu is nu in balbezit. Pałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Pałczyński met een sublieme pass. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 23:0

49e minuut.
Danecki met een sublieme pass. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva met een sublieme pass. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huysegems is nu in balbezit. Huysegems haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 24:0

50e minuut.
Daar is Danecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danecki passt de bal met de wreef. Stelea probeert naar een medespeler te passen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... Caraiman bokst de bal weg. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Huysegems, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huysegems draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 25:0

52e minuut.
Danecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stelea probeert naar een medespeler te passen. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałczyński speelt de bal door. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Huysegems de bal. Huysegems probeert naar een medespeler te passen. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ... Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 26:0

55e minuut.
Jünger met een sublieme pass. Olaru speelt de bal door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 27:0

57e minuut.
Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva is nu in balbezit. Silva met een sublieme pass. Huysegems rent richting de bal. Huysegems draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Huysegems rent richting de bal. Huysegems haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 28:0

59e minuut.
Mostowiak geeft de bal voor. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter passt de bal zonder na te denken. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Stelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałczyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stelea de bal onder controle te krijgen. Paal! Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 29:0

62e minuut.
Klungelig pakt Rădulescu de bal. Danecki is nu in balbezit. Danecki speelt de bal door. Stelea heeft problemen om de bal te vangen. Stelea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter passt de bal in één keer door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 30:0

65e minuut.
Danecki rent richting de bal. Danecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jünger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jünger met een sublieme pass. Silva rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Huysegems heeft problemen om de bal te vangen. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński speelt de bal door. Stelea rent richting de bal. Stelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 31:0

69e minuut.
Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă geeft een lange en hoge pass. Silva kan de bal niet met de borst controleren. Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 32:0

71e minuut.
Danecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dantschotter de bal. Dantschotter passt de bal in één keer door. Stelea heeft problemen om de bal te vangen. Stelea geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 33:0

73e minuut.
Dantschotter passt de bal met de wreef. Huysegems rent richting de bal. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 34:0

75e minuut.
Dantschotter kopt de bal weg. Jünger heeft problemen om de bal te vangen. Jünger met een sublieme pass. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pałczyński met een sublieme pass. Stelea is nu in balbezit. Stelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 35:0

77e minuut.
Caraiman speelt de bal door. Inworp. Danecki met een snelle inworp. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea schiet op doel. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Pałczyński onderschept slim de pass. Pałczyński speelt de bal door. Huysegems probeert naar een medespeler te passen. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dantschotter heeft problemen om de bal te vangen. Dantschotter passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Dantschotter de bal onder controle te krijgen. Dantschotter passt de bal met de wreef. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 36:0

82e minuut.
Klungelig pakt Stelea de bal. Stelea met een sublieme pass. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 37:0

83e minuut.
Danecki met de inworp. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter met een sublieme pass. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 38:0

85e minuut.
Caraiman met een sublieme pass. Pałczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Silva de bal. Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 39:0

87e minuut.
Olaru heeft problemen om de bal te vangen. Olaru met een sublieme pass. Huysegems is nu in balbezit. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 40:0

88e minuut.
Rădulescu probeert naar een medespeler te passen. Anghelinii is nu in balbezit. Danecki rent richting de bal. Danecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Caraiman trapt de bal weg. Dantschotter kopt de bal weg. Stelea heeft problemen om de bal te vangen. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stelea rent richting de bal. Stelea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Power Victory - FC Minune 41:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross Power Victory 1%, FC Minune 99%.
Cross Power Victory - FC Minune 41:0