Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Białe rękawki FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 6041
Białe rękawki FC Mazowsze Płock
451 druga Tactiek 5-3-2
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 32.8
goed Schieten zwak
solide Passen goed
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Mielik de bal onder controle te krijgen. Cedeño rent richting de bal. Met opzet legt Lipka zijn tegenspeler op de grond. Lipka krijgt een gele kaart. Cedeño raakt geblesseerd tijdens het duel. Cedeño met een snel genomen vrije trap. Khắc Vũ maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - Mazowsze Płock 1:0

10e minuut.
Ciampoli geeft de bal voor. Lipka heeft problemen om de bal te vangen. Cedeño speelt de bal door. Jičínský geeft de bal voor. Daar is Sochacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cedeño speelt de bal door. Jičínský rent richting de bal. Jičínský geeft een lange en hoge pass. Khắc Vũ is nu in balbezit. Khắc Vũ draait met de bal, schiet en ... Rojão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Khắc Vũ schiet op doel. Rojão probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Jańczyk de bal onder controle te krijgen. Ciampoli geeft een hoge lob. Khắc Vũ krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - Mazowsze Płock 2:0

23e minuut.
Khắc Vũ kopt de bal weg. Xosrovov rent richting de bal. Sochacki maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sochacki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
bin Bdeir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jičínský rent richting de bal. Jańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jańczyk geeft de bal voor. bin Bdeir maakt een snoekduik en kopt de bal. Alancewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. bin Bdeir rent richting de bal. bin Bdeir haalt uit met een fantastische trap. Alancewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - Mazowsze Płock 2:1

33e minuut.
Inworp. Xosrovov met de inworp. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski passt de bal zonder na te denken. Jańczyk geeft een hoge lob. Alancewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kubień is nu in balbezit. Kubień draait met de bal, schiet en ... Alancewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Białe rękawki FC - Mazowsze Płock 2:2

36e minuut.
Serangelo geeft de bal voor. Lipka heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Vũ is nu in balbezit. Khắc Vũ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - Mazowsze Płock 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Białe rękawki FC 46%, Mazowsze Płock 54%.
Białe rękawki FC - Mazowsze Płock 3:2

47e minuut.
Serangelo speelt de bal door. Jičínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jičínský passt de bal met de wreef. Khắc Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Vũ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - Mazowsze Płock 4:2

58e minuut.
Serangelo is nu in balbezit. Serangelo passt de bal met de wreef. Jičínský probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Khắc Vũ de bal. Khắc Vũ haalt uit met een fantastische trap. Rojão bokst de bal weg. Lipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipka passt de bal in één keer door. Sirvydas heeft problemen om de bal te vangen. Cedeño rent richting de bal. Cedeño draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Witczyk is nu in balbezit. Witczyk geeft een lange en hoge pass. Jičínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jičínský passt de bal zonder na te denken. Cedeño geeft een hoge lob. Rojão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Khắc Vũ rent richting de bal. Khắc Vũ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - Mazowsze Płock 5:2

67e minuut.
Serangelo geeft een lange en hoge pass. Daar is Khắc Vũ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirvydas rent richting de bal. Khắc Vũ onderschept slim de pass. Khắc Vũ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Białe rękawki FC 38%, Mazowsze Płock 62%.
Białe rękawki FC - Mazowsze Płock 5:2