Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC LOSER Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2012
FC LOSER Aşağısoku FC
3forvet Tactiek 442S
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 24.5
formidabel Schieten slecht
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Hrvatina is nu in balbezit. Holz verovert de bal door een tackle van achteren. Holz passt de bal met de wreef. Balsamello rent richting de bal. Balsamello haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Körşahin is nu in balbezit. Migli geeft een hoge lob. D`Hooghe is nu in balbezit. Hrvatina rent richting de bal. Hrvatina schiet op doel. Cetner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Hrvatina is nu in balbezit. Kałużny rent richting de bal. Kałużny passt de bal met de wreef. Kominek rent richting de bal. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Aşağısoku FC 1:0

10e minuut.
Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński geeft de bal voor. D`Hooghe rent richting de bal. Kałużny onderschept slim de pass. Kałużny haalt uit met een fantastische trap. Cetner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Hrvatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatina geeft de bal voor. Daar is Kominek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałużny is nu in balbezit. Kałużny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek speelt de bal door. Hrvatina is nu in balbezit. Hrvatina haalt uit met een fantastische trap. Cetner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Aşağısoku FC 2:0

18e minuut.
Migli met een snelle inworp. Kominek rent richting de bal. Kominek passt de bal met de wreef. Kałużny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałużny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Aşağısoku FC 3:0

28e minuut.
Balsamello passt de bal met de wreef. Kominek rent richting de bal. Kominek met een sublieme pass. Kałużny rent richting de bal. Kałużny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Aşağısoku FC 4:0

34e minuut.
Benczyński met een sublieme pass. Hrvatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek speelt de bal door. Kałużny rent richting de bal. Kałużny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Pająk speelt de bal door. Kominek rent richting de bal. Kominek probeert naar een medespeler te passen. Kałużny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałużny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Aşağısoku FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LOSER 43%, Aşağısoku FC 57%.
FC LOSER - Aşağısoku FC 5:0

47e minuut.
Hrvatina springt en kopt de bal. Klungelig pakt Aykaç de bal. Kominek rent richting de bal. Kałużny is nu in balbezit. Kałużny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Ciborowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balsamello met een snelle inworp. Hrvatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatina geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kałużny is nu in balbezit. Kominek is nu in balbezit. Kałużny is nu in balbezit. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Aşağısoku FC 6:0

54e minuut.
Kałużny is nu in balbezit. Hrvatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatina haalt uit met een fantastische trap. Baďora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cetner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Körşahin verovert de bal door een tackle van achteren. Körşahin geeft de bal voor. Kominek is nu in balbezit. Kominek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Çallı geeft een hoge lob. Kubiński controleert de bal met de borst. Kałużny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałużny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Aşağısoku FC 7:0

65e minuut.
Kominek rent richting de bal. Kominek geeft de bal voor. Kałużny is nu in balbezit. Kałużny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Aşağısoku FC 8:0

80e minuut.
Migli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatina speelt de bal door. Kominek rent richting de bal. Kominek schiet op doel. Cetner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Aşağısoku FC 9:0

85e minuut.
Hrvatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatina geeft een hoge lob. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Aşağısoku FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LOSER 33%, Aşağısoku FC 67%.
FC LOSER - Aşağısoku FC 10:0