Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc Tarnita Cluj Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1124
Fc Tarnita Cluj Dumi
antrenament Tactiek 541 1.1
42% Balbezit 58%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.2 gemiddelde waardering 34.6
weak Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Narenti rent richting de bal. Narenti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Breslin de bal. Breslin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:1

5e minuut.
Rozmyślak probeert naar een medespeler te passen. Breslin rent richting de bal. Breslin geeft de bal voor. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:2

5e minuut.
Harasiński speelt de bal door. Dică is nu in balbezit. Zülfüqarlı verovert de bal door een tackle van achteren. Zülfüqarlı passt de bal met de wreef. Paal! Peroba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rozmyślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmyślak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:3

6e minuut.
Harasiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rozmyślak de bal. Rozmyślak haalt uit met een fantastische trap. Peroba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:4

9e minuut.
Ozimkowski is nu in balbezit. Ozimkowski geeft de bal voor. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmyślak rent richting de bal. Rozmyślak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:5

10e minuut.
Ribas speelt de bal door. Zülfüqarlı heeft problemen om de bal te vangen. Rozmyślak speelt de bal door. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Breslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Breslin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:6

13e minuut.
Ozimkowski geeft een hoge lob. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı schiet op doel. Peroba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Breslin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pereda trapt de bal weg. Breslin kopt de bal weg. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ... Peroba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:7

16e minuut.
Chirmuş rent richting de bal. Rozmyślak verovert de bal door een tackle van achteren. Rozmyślak geeft de bal voor. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:8

19e minuut.
Narenti rent richting de bal. Narenti probeert naar een medespeler te passen. Zülfüqarlı is nu in balbezit. Zülfüqarlı schiet op doel. Peroba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:9

21e minuut.
Huuhtanen speelt de bal door. Klungelig pakt Narenti de bal. Narenti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rozmyślak de bal. Rozmyślak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rozmyślak is nu in balbezit. Rozmyślak haalt uit met een fantastische trap. Breslin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ozimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozimkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Narenti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zülfüqarlı de bal. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap. Breslin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peroba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:10

24e minuut.
Harasiński met een sublieme pass. Daar is Mavrocordat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zülfüqarlı verovert de bal door een tackle van achteren. Zülfüqarlı schiet op doel. Peroba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Narenti verovert de bal door een tackle van achteren. Narenti met een sublieme pass. Breslin rent richting de bal. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:11

31e minuut.
Frączek heeft problemen om de bal te vangen. Frączek speelt de bal door. Breslin speelt de bal door. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:12

34e minuut.
Huuhtanen rent richting de bal. Huuhtanen probeert naar een medespeler te passen. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ... Peroba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:13

36e minuut.
Narenti met een sublieme pass. Ozimkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ozimkowski met een sublieme pass. Breslin is nu in balbezit. Breslin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:14

44e minuut.
Dănceanu geeft een lange en hoge pass. Narenti probeert naar een medespeler te passen. Zülfüqarlı is nu in balbezit. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:15

45e minuut.
Pikhur komt het veld opgelopen. Stolojan komt het veld opgelopen. Manfugaz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 90%, Dumi 10%.
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:15

46e minuut.
Pikhur is nu in balbezit. Pikhur speelt de bal door. Breslin probeert naar een medespeler te passen. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Peroba met een harde bal richting middenveld. Huuhtanen probeert naar een medespeler te passen. Breslin met een sublieme pass. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:16

49e minuut.
Huuhtanen verovert de bal door een tackle van achteren. Rozmyślak is nu in balbezit. Rozmyślak passt de bal zonder na te denken. Breslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Breslin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:17

50e minuut.
Inworp. Ozimkowski met een snelle inworp. Chirmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Breslin onderschept slim de pass. Breslin geeft een lange en hoge pass. Peroba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:18

52e minuut.
Breslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Breslin speelt de bal door. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:19

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ozimkowski met de inworp. Breslin geeft een hoge lob. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap. Peroba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Daar is Manfugaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manfugaz met een sublieme pass. Narenti speelt de bal door. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:20

60e minuut.
Huuhtanen is nu in balbezit. Huuhtanen met een sublieme pass. Ozimkowski met een sublieme pass. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:21

62e minuut.
Ozimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozimkowski probeert naar een medespeler te passen. Breslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:22

64e minuut.
Jendrysiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Breslin rent richting de bal. Breslin geeft een hoge lob. Zülfüqarlı is nu in balbezit. Zülfüqarlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Huuhtanen passt de bal met de wreef. Narenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Narenti probeert naar een medespeler te passen. Rozmyślak is nu in balbezit. Rozmyślak geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:23

67e minuut.
Ozimkowski controleert de bal met de borst. Ozimkowski geeft een hoge lob. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ayavire rent richting de bal. Ozimkowski onderschept slim de pass. Ozimkowski passt de bal met de wreef. Huuhtanen heeft problemen om de bal te vangen. Huuhtanen met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Huuhtanen rent richting de bal. Huuhtanen passt de bal met de wreef. Breslin rent richting de bal. Rozmyślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmyślak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rozmyślak met een sublieme pass. Breslin speelt de bal door. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap. Peroba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Breslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Breslin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Chirmuş geeft een hoge lob. Inworp. Ozimkowski met de inworp. Breslin geeft de bal voor. Narenti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rozmyślak geeft een lange en hoge pass. Harasiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Breslin rent richting de bal. Breslin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Ozimkowski met de inworp. Chirmuş rent richting de bal. Breslin onderschept slim de pass. Breslin geeft een hoge lob. Zülfüqarlı geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:24

76e minuut.
Mavrocordat geeft een lange en hoge pass. Ozimkowski rent richting de bal. Ozimkowski geeft een lange en hoge pass. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:25

79e minuut.
Zülfüqarlı is nu in balbezit. Rozmyślak is nu in balbezit. Zülfüqarlı rent richting de bal. Rozmyślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmyślak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:26

81e minuut.
Pikhur is nu in balbezit. Mossoró rent richting de bal. Mossoró passt de bal met de wreef. Narenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Narenti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:27

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harasiński met de inworp. Breslin rent richting de bal. Breslin haalt uit met een fantastische trap. Peroba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:28

88e minuut.
Ozimkowski met een sublieme pass. Rozmyślak met een sublieme pass. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ... Peroba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:29

89e minuut.
Rozmyślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmyślak speelt de bal door. Ozimkowski met een sublieme pass. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı schiet op doel. Peroba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 90%, Dumi 10%.
Fc Tarnita Cluj - Dumi 0:29