Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Großes Kino!
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Die Halbstarken Murlocs United
sechzehn Tactiek Gudu Gudu
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
76.4 gemiddelde waardering 74.3
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


10e minuut.
Cimmarrusti controleert de bal met de borst. Häring is nu in balbezit. Mazilu is nu in balbezit. Häring onderschept slim de pass. Häring haalt uit met een fantastische trap. Jankowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hackenjos probeert naar een medespeler te passen. Jabiri rent richting de bal. Jabiri passt de bal met de wreef. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Alemdaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Hesse met een snelle inworp. Oehring met een sublieme pass. Hesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesse geeft de bal voor. Häring krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cimmarrusti rent richting de bal. Cimmarrusti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hesse met een snelle inworp. Oehring geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Płatosz met een sublieme pass. Cimmarrusti rent richting de bal. Häring verovert de bal door een tackle van achteren. Häring haalt uit met een fantastische trap. Jankowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Murlocs United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 49%, Murlocs United 51%.
Die Halbstarken - Murlocs United 1:0

46e minuut.
Araszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciurea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Häring zijn tegenspeler op de grond. Ciurea moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ciurea kan niet meer verder spelen. Moldoveanu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri passt de bal met de wreef. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu schiet op doel. Alemdaroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Die Halbstarken - Murlocs United 1:1

72e minuut.
Kawaler is nu in balbezit. Kawaler geeft een lange en hoge pass. Namysł heeft problemen om de bal te vangen. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler probeert naar een medespeler te passen. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu schiet op doel. Alemdaroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Murlocs United 1:2

83e minuut.
Bordeniuc passt de bal met de wreef. Kawaler rent richting de bal. Met opzet legt Lénárt zijn tegenspeler op de grond. Lénárt is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler speelt de bal door. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu schiet op doel. Alemdaroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Murlocs United 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 56%, Murlocs United 44%.
Die Halbstarken - Murlocs United 1:3