Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: SuperDepor Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3328
SuperDepor UD Salamanca
Normalita Tactiek 433
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 28.5
redelijk Schieten matig
goed Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
de Miguel Bravo speelt de bal door. Klungelig pakt Dealbert Ibáñez de bal. Dealbert Ibáñez met een sublieme pass. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pernía passt de bal met de wreef. de la Hera is nu in balbezit. de la Hera passt de bal in één keer door. Heras is nu in balbezit. Heras schiet op doel. Pruna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Esteban rent richting de bal. Esteban met een sublieme pass. Haro bereikt de bal nog maar net als eerste. Arostegi is nu in balbezit. Arostegi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sánchez Álvarez is nu in balbezit. Sánchez Álvarez geeft een hoge lob. Dealbert Ibáñez kopt de bal weg. Heras is nu in balbezit. Heras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperDepor - UD Salamanca 1:0

17e minuut.
Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Dealbert Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pereda. Pereda krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Dealbert Ibáñez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Hera bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Hera probeert naar een medespeler te passen. Heras is nu in balbezit. Heras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
de Miguel Bravo met een sublieme pass. Arostegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arostegi passt de bal in één keer door. Esteban is nu in balbezit. Esteban geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperDepor 38%, UD Salamanca 62%.
SuperDepor - UD Salamanca 1:0

47e minuut.
Dealbert Ibáñez geeft de bal voor. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Álvarez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prieto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dealbert Ibáñez met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dealbert Ibáñez onderschept slim de pass. Lakabeg verovert de bal door een tackle van achteren. Lakabeg probeert naar een medespeler te passen. Heras is nu in balbezit. Heras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dealbert Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dealbert Ibáñez geeft een lange en hoge pass. Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heras rent richting de bal. Heras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pernía speelt de bal door. Dealbert Ibáñez is nu in balbezit. Dealbert Ibáñez met een sublieme pass. Klungelig pakt Prieto de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperDepor 39%, UD Salamanca 61%.
SuperDepor - UD Salamanca 1:0