Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bruine Ster Belgrado Hapoel Jerusalem
442 wing bck Tactiek mama liga
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
8 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
56.2 gemiddelde waardering 71.7
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
goed Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Pszczoła geeft een hoge lob. Sundfors rent richting de bal. Sundfors passt de bal zonder na te denken. Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap. Gill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Louzao geeft een hoge lob. Ghica rent richting de bal. Ghica passt de bal in één keer door. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Altınat kopt de bal weg. Vahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahava met een sublieme pass. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap. Gill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Louzao geeft een lange en hoge pass. Sundfors geeft een lange en hoge pass. Mosner kopt de bal weg. Hames rent richting de bal. Hames schiet op doel. Gill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pszczoła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Hapoel Jerusalem 0:1

6e minuut.
Hames rent richting de bal. Hames passt de bal in één keer door. Bachleda is nu in balbezit. McGhee onderschept slim de pass. McGhee schiet op doel. Buyo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. McGhee is nu in balbezit. Solomon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McGhee raakt geblesseerd tijdens het duel. Gamla kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bruine Ster Belgrado - Hapoel Jerusalem 1:1

9e minuut.
Giacometti geeft een hoge lob. Ghica is nu in balbezit. Ghica passt de bal in één keer door. Gamla heeft problemen om de bal te vangen. Gamla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Qasımoğlu passt de bal in één keer door. Mosner is nu in balbezit. Mosner passt de bal zonder na te denken. Hames rent richting de bal. Hames schiet op doel. Gill bokst de bal weg.

14e minuut.
Boţan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Altınat kopt de bal weg. Vahava speelt de bal door. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Menashe met een sublieme pass. Mosner rent richting de bal. Mosner passt de bal met de wreef. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ... Gill bokst de bal weg.

16e minuut.
Altınat met de inworp. Chilikov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vahava. Vahava krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Vahava rent richting de bal. Vahava speelt de bal door. Hames rent richting de bal. Hames schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Hapoel Jerusalem 1:2

26e minuut.
Sundfors is nu in balbezit. Sundfors passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vahava de bal. Vahava geeft de bal voor. Hames springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sundfors met een sublieme pass. Vahava is nu in balbezit. Vahava met een sublieme pass. Hames is nu in balbezit. Hames draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Chilikov de bal onder controle te krijgen. Altınat onderschept slim de pass. Ghica rent richting de bal. Ghica draait met de bal, schiet en ... Buyo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Qasımoğlu kopt de bal weg. Louzao kan de bal niet met de borst controleren. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames draait met de bal, schiet en ... Gill werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Giacometti geeft een hoge lob. Gamla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilkinson. Wilkinson krijgt een gele kaart. Gamla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ghica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. McGhee springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Louzao geeft een lange en hoge pass. Solomon kopt de bal weg. Menashe geeft een lange en hoge pass. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap. Gill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Polko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Hapoel Jerusalem 1:3

43e minuut.
Menashe rent richting de bal. Menashe passt de bal zonder na te denken. Mosner rent richting de bal. Mosner geeft de bal voor. Qasımoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Altınat kopt de bal weg. Daar is Ateşalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahava speelt de bal door. Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vahava met de inworp. Sundfors geeft een lange en hoge pass. Qasımoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Gill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Hapoel Jerusalem 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruine Ster Belgrado 70%, Hapoel Jerusalem 30%.
Bruine Ster Belgrado - Hapoel Jerusalem 1:4

47e minuut.
Mosner geeft een lange en hoge pass. Qasımoğlu springt en kopt de bal. Hames rent richting de bal. Hames schiet op doel. Gill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Hapoel Jerusalem 1:5

47e minuut.
Ateşalmaz probeert naar een medespeler te passen. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Ateşalmaz met een snelle inworp. Ghica geeft een lange en hoge pass. Buyo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bachleda de bal. McGhee rent richting de bal. McGhee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Hapoel Jerusalem 2:5

63e minuut.
Sundfors is nu in balbezit. Sundfors passt de bal met de wreef. Vahava rent richting de bal. Vahava geeft een hoge lob. Qasımoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Gill bokst de bal weg.

70e minuut.
Chilikov kopt de bal weg. Vahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahava passt de bal met de wreef. Hames rent richting de bal. Hames haalt uit met een fantastische trap. Gill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Ateşalmaz de bal onder controle te krijgen. Vahava met een sublieme pass. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Hapoel Jerusalem 2:6

74e minuut.
Hames krijgt zijn hoofd ertegen. Gill met een sublieme pass. Menashe geeft een lange en hoge pass. Mosner geeft de bal voor. Hames maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Mosner met een sublieme pass. Vahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahava passt de bal met de wreef. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Hames kopt de bal weg. Pszczoła heeft problemen om de bal te vangen. Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap. Gill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Hapoel Jerusalem 2:7

82e minuut.
Mosner geeft een lange en hoge pass. Louzao kopt de bal weg. Menashe speelt de bal door. Vahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ghica geeft de bal voor. McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Menashe krijgt een gele kaart. McGhee raakt geblesseerd tijdens het duel. Gamla neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Buyo bokst de bal weg.

85e minuut.
Mosner passt de bal zonder na te denken. Menashe geeft de bal voor. Qasımoğlu kopt de bal weg. Hames is nu in balbezit. Hames haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Hapoel Jerusalem 2:8

88e minuut.
Vahava geeft een lange en hoge pass. Pszczoła kopt de bal weg. Mosner probeert naar een medespeler te passen. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Hapoel Jerusalem 2:9

90e minuut.
Vahava speelt de bal door. Mosner is nu in balbezit. Mosner passt de bal zonder na te denken. Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruine Ster Belgrado 84%, Hapoel Jerusalem 16%.
Bruine Ster Belgrado - Hapoel Jerusalem 2:9