Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Monstarrs Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1038
Monstarrs Marauders FC
Friendly Tactiek 3-5-2 Var1
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
2 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten solid
average Passen good
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Studený is nu in balbezit. Tulus is nu in balbezit. Tulus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:1

5e minuut.
Hamilton is nu in balbezit. Hamilton passt de bal in één keer door. Tulus rent richting de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:2

6e minuut.
Inworp. Maryška met een snelle inworp. Marshall rent richting de bal. Marshall draait met de bal, schiet en ... Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Đình Văn kopt de bal weg. Tulus controleert de bal met de borst. Marshall is nu in balbezit. Marshall haalt uit met een fantastische trap. Bogdan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:3

11e minuut.
Marshall speelt de bal door. Tulus heeft problemen om de bal te vangen. Studený bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Bogdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus passt de bal in één keer door. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:4

17e minuut.
Bogdan speelt de bal door. Đình Văn is nu in balbezit. Đình Văn probeert naar een medespeler te passen. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Hamilton rent richting de bal. Hamilton met een sublieme pass. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ... Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:5

23e minuut.
Studený kopt de bal weg. Hamilton rent richting de bal. Hamilton met een sublieme pass. Marshall heeft problemen om de bal te vangen. Marshall schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Daar is Đình Văn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Văn met een sublieme pass. Marshall rent richting de bal. Marshall draait met de bal, schiet en ... Bogdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:6

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maryška geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:7

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maryška met de inworp. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Hamilton heeft problemen om de bal te vangen. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall draait met de bal, schiet en ... Paal! Hamilton is nu in balbezit. Hamilton met een sublieme pass. Tulus is nu in balbezit. Tulus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Strik probeert naar een medespeler te passen. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus speelt de bal door. Marshall is nu in balbezit. Marshall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:8

31e minuut.
Georgio speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maryška neemt de hoekschop. Marshall maakt een snoekduik en kopt de bal. Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Đình Văn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Studený, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus probeert naar een medespeler te passen. Marshall rent richting de bal. Marshall schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Georgio met de inworp. Tulus is nu in balbezit. Tulus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marshall de bal. Marshall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:9

36e minuut.
Maryška rent richting de bal. Maryška passt de bal in één keer door. Marshall is nu in balbezit. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Marshall de bal. Studený bereikt de bal nog maar net als eerste. Studený schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Tulus probeert de bal aan de voet te houden. Tulus passt de bal in één keer door. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall schiet op doel. Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:10

42e minuut.
Großstück geeft de bal voor. Dixon met een sublieme pass. Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus schiet op doel. Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:11

43e minuut.
Großstück is nu in balbezit. Großstück geeft de bal voor. Whitley is nu in balbezit. Strik is nu in balbezit. Strik passt de bal met de wreef. Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 88%, Marauders FC 12%.
Monstarrs - Marauders FC 0:11

48e minuut.
Georgio passt de bal met de wreef. Đình Văn probeert de bal met de borst te controleren. Đình Văn passt de bal met de wreef. Daar is Tulus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus schiet op doel. Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Tulus is nu in balbezit. Tulus passt de bal met de wreef. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marshall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:12

56e minuut.
Georgio passt de bal zonder na te denken. Maryška probeert naar een medespeler te passen. Tulus rent richting de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Bogdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:13

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maryška zal de hoekschop nemen. Marshall rent richting de bal. Marshall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Maryška met de inworp. Marshall speelt de bal door. Studený bereikt de bal nog maar net als eerste. Studený draait met de bal, schiet en ... Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Maryška speelt de bal door. Marshall is nu in balbezit. Marshall speelt de bal door. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:14

64e minuut.
Whitley passt de bal met de wreef. Strik is nu in balbezit. Strik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Bogdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Strik heeft problemen om de bal te vangen. Strik haalt uit met een fantastische trap. Bogdan probeert de bal aan de voet te houden. Đình Văn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Văn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bogdan probeert naar een medespeler te passen. Strik kopt de bal weg. Maryška met een sublieme pass. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Bogdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Studený rent richting de bal. Studený speelt de bal door. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall draait met de bal, schiet en ... Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:15

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maryška zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marshall met een sublieme pass. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton schiet op doel. Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tulus rent richting de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:16

75e minuut.
Mierzeja trapt de bal weg van het doel. Hamilton kopt de bal weg. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:17

78e minuut.
Overweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Overweg probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maryška met een snelle inworp. Marshall probeert de bal met de borst te controleren. Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Hamilton is nu in balbezit. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Tulus probeert naar een medespeler te passen. Marshall is nu in balbezit. Marshall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:18

82e minuut.
Tulus probeert naar een medespeler te passen. Maryška met een sublieme pass. Studený bereikt de bal nog maar net als eerste. Studený draait met de bal, schiet en ... Bogdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:19

85e minuut.
Whitley kopt de bal weg. Daar is Tulus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus passt de bal in één keer door. Marshall is nu in balbezit. Marshall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:20

88e minuut.
Strik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Studený de bal. Studený met een sublieme pass. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Bogdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marshall heeft problemen om de bal te vangen. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:21

90e minuut.
Díaz González geeft de bal voor. Studený kopt de bal weg. Marshall rent richting de bal. Marshall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 86%, Marauders FC 14%.
Monstarrs - Marauders FC 0:21