Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BSC Yang Toys Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3778
BSC Yang Toys Akgwiz
Full Attack L Tactiek Snorow
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
36 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 34
formidable Schieten average
excellent Passen average
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Jermann kopt de bal weg. Epo is nu in balbezit. Gassama rent richting de bal. Epo verovert de bal door een tackle van achteren. Epo schiet op doel. van Egmond verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Epo geeft een lange en hoge pass. van Egmond probeert naar een medespeler te passen. Kästli kopt de bal weg. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo draait met de bal, schiet en ... van Egmond bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çakı zal de hoekschop nemen. van Egmond bokst de bal weg.

9e minuut.
Piaseczny probeert naar een medespeler te passen. Kästli rent richting de bal. Kästli passt de bal zonder na te denken. Epo is nu in balbezit. Epo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Epo rent richting de bal. Epo probeert naar een medespeler te passen. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono schiet op doel. van Egmond maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - Akgwiz 1:0

12e minuut.
Epo is nu in balbezit. Epo passt de bal met de wreef. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... van Egmond probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - Akgwiz 2:0

14e minuut.
Brunchev heeft problemen om de bal te vangen. Çakı geeft een lange en hoge pass. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... van Egmond werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - Akgwiz 3:0

17e minuut.
Çakı is nu in balbezit. Çakı passt de bal met de wreef. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... van Egmond probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - Akgwiz 4:0

19e minuut.
Piaseczny passt de bal zonder na te denken. Kästli probeert naar een medespeler te passen. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Epo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - Akgwiz 5:0

25e minuut.
Çakı rent richting de bal. Çakı geeft een lange en hoge pass. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. van Egmond werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - Akgwiz 6:0

31e minuut.
Çakı passt de bal zonder na te denken. Brunchev onderschept slim de pass. Kalvelage is nu in balbezit. Kalvelage schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - Akgwiz 7:0

34e minuut.
Daar is Çakı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çakı met een sublieme pass. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... van Egmond werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Çakı passt de bal met de wreef. Kästli geeft een lange en hoge pass. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - Akgwiz 8:0

36e minuut.
Cagajo speelt de bal door. Šchlehr is nu in balbezit. Kalvelage onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kalvelage de bal. Kalvelage haalt uit met een fantastische trap. van Egmond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Epo speelt de bal door. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Wade ... Strafschop! Sriwahono raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kalvelage neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Kalvelage is nu in balbezit. Kalvelage schiet op doel. van Egmond kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Daar is Kilkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çakı speelt de bal door. Mérő is nu in balbezit. Epo verovert de bal door een tackle van achteren. Epo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 30%, Akgwiz 70%.
BSC Yang Toys - Akgwiz 8:0

47e minuut.
Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono passt de bal met de wreef. Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo is nu in balbezit. Epo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - Akgwiz 9:0

53e minuut.
Piaseczny rent richting de bal. Mérő begaat een overtreding. Piaseczny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kästli met een snel genomen vrije trap. Kalvelage is nu in balbezit. Kalvelage haalt uit met een fantastische trap. van Egmond verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sriwahono rent richting de bal. Kalvelage is nu in balbezit. Kalvelage draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - Akgwiz 10:0

56e minuut.
Kilkus geeft een lange en hoge pass. Kästli is nu in balbezit. Kästli geeft een lange en hoge pass. Epo rent richting de bal. Epo haalt uit met een fantastische trap. van Egmond verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Kästli passt de bal in één keer door. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono passt de bal met de wreef. Epo rent richting de bal. Epo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - Akgwiz 11:0

65e minuut.
Brunchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı onderschept slim de pass. Çakı probeert naar een medespeler te passen. Kalvelage is nu in balbezit. Kalvelage draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - Akgwiz 12:0

68e minuut.
Jermann rent richting de bal. Jermann geeft een lange en hoge pass. Epo is nu in balbezit. Kalvelage is nu in balbezit. Kalvelage schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - Akgwiz 13:0

71e minuut.
Kumaty probeert naar een medespeler te passen. Kästli rent richting de bal. Kästli speelt de bal door. Epo rent richting de bal. Epo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kästli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Epo de bal. Kalvelage is nu in balbezit. Kästli is nu in balbezit. Kästli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kästli rent richting de bal. Kästli passt de bal zonder na te denken. Kalvelage rent richting de bal. Kalvelage schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono passt de bal in één keer door. Daar is Kalvelage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalvelage draait met de bal, schiet en ... van Egmond kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Epo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Çakı geeft een hoge lob. Kalvelage heeft problemen om de bal te vangen. Sriwahono is nu in balbezit. Kalvelage is nu in balbezit. Kalvelage haalt uit met een fantastische trap. van Egmond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 31%, Akgwiz 69%.
BSC Yang Toys - Akgwiz 13:0