Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biel-Seeland PRAUJDA
Liga B Tactiek Преса 4
54% Balbezit 46%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
46.8 gemiddelde waardering 44.8
excellent Schieten solid
adequate Passen solid
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Juszczak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Luciani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maksumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksumić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - PRAUJDA 1:0

39e minuut.
Gałuszko geeft de bal voor. Pascalin met een sublieme pass. Yaakov kopt de bal weg. Gałuszko heeft problemen om de bal te vangen. Gałuszko geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Algarra rent richting de bal. Algarra schiet op doel. Pascalin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Algarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszczyński onderschept slim de pass. Ognyanov rent richting de bal. Ognyanov schiet op doel. Pascalin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Biel-Seeland - PRAUJDA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biel-Seeland 72%, PRAUJDA 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Biel-Seeland - PRAUJDA 1:1

46e minuut.
Mushev komt het veld opgelopen. Radoslavov komt het veld opgelopen. Mladenov komt het veld opgelopen. Urumov komt het veld opgelopen. Evtimov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Branekov passt de bal in één keer door. Ognyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognyanov passt de bal zonder na te denken. Mushev is nu in balbezit. Mushev schiet op doel. Pascalin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Mustacedo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Luciani de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mustacedo met een snelle inworp. Bosnić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Luciani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mustacedo. Luciani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luciani met een snel genomen vrije trap. Truszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev verovert de bal door een tackle van achteren. Mushev haalt uit met een fantastische trap. Pascalin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - PRAUJDA 1:2

73e minuut.
Huiskala kopt de bal weg. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko begaat een overtreding. Bosnić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bosnić kan niet meer verder spelen. Pfyffer komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Hakala geeft een hoge lob. Huiskala kopt de bal weg. Juszczak heeft problemen om de bal te vangen. Maksumić is nu in balbezit. Maksumić schiet op doel. Urumov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biel-Seeland 55%, PRAUJDA 45%.
FC Biel-Seeland - PRAUJDA 1:2