Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Gazélec Ajaccio Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1509
Gazélec Ajaccio TS Sparta
A+ Tactiek presss
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 30.5
zwak Schieten zwak
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Yıldız trapt de bal weg van het doel. Bertinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertinotti passt de bal in één keer door. Matijašević is nu in balbezit. Matijašević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Christlieb probeert naar een medespeler te passen. Turna bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Yıldız trapt de bal weg van het doel. Mignone kopt de bal weg. Espinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinola schiet op doel. Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Panosch is nu in balbezit. Mignone rent richting de bal. Mignone passt de bal in één keer door. Espinola is nu in balbezit. Espinola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bertinotti kopt de bal weg. Teodorovici speelt de bal door. Mignone probeert de bal aan de voet te houden. Mignone geeft een hoge lob. Espinola springt en kopt de bal. Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Teodorovici geeft een hoge lob. Matijašević kopt de bal weg. van Axel Dongen heeft problemen om de bal te vangen. Espinola rent richting de bal. Espinola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Zeroual kopt de bal weg. Vaidelotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaidelotis speelt de bal door. Mignone is nu in balbezit. Mignone geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazélec Ajaccio 31%, TS Sparta 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gazélec Ajaccio - TS Sparta 0:0

47e minuut.
Teodorovici met een sublieme pass. Espinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinola geeft de bal voor. Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Klungelig pakt Christlieb de bal. Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turna. Turna krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Laurey is nu in balbezit. Bertinotti onderschept slim de pass. Bertinotti geeft een hoge lob. Espinola heeft problemen om de bal te vangen. Espinola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazélec Ajaccio 35%, TS Sparta 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gazélec Ajaccio - TS Sparta 0:0