Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Jano Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2011
KS Jano Torpedo Dąbrowa Górnicza
2 Tactiek xd
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
41.2 gemiddelde waardering 49.8
adequate Schieten good
good Passen good
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Beldibi met een sublieme pass. Lemma rent richting de bal. Lemma passt de bal zonder na te denken. Beldibi is nu in balbezit. Beldibi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Lemma schiet op doel. Schmieder verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morka zal de hoekschop nemen. Predić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Beldibi rent richting de bal. Lemma bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangels maakt een afschuwelijke overtreding. Wangels is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Schmieder is nu in balbezit. Schmieder geeft de bal voor. Predić heeft problemen om de bal te vangen. Predić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Torpedo Dąbrowa Górnicza 0:1

14e minuut.
Morka passt de bal in één keer door. Predić is nu in balbezit. Predić passt de bal met de wreef. Beldibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldibi schiet op doel. Krishna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beldibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldibi draait met de bal, schiet en ... Krishna probeert wanhopig de bal te grijpen. Schmieder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Torpedo Dąbrowa Górnicza 0:2

25e minuut.
Lemma rent richting de bal. Lemma geeft een lange en hoge pass. Predić bereikt de bal nog maar net als eerste. Predić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Torpedo Dąbrowa Górnicza 0:3

26e minuut.
Olwert geeft een hoge lob. Lemma kopt de bal weg. Beldibi is nu in balbezit. Beldibi haalt uit met een fantastische trap. Krishna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Mojżysz rent richting de bal. Predić onderschept slim de pass. Morka geeft een hoge lob. Beldibi is nu in balbezit. Beldibi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Niedzielski speelt de bal door. Morka rent richting de bal. Morka passt de bal zonder na te denken. Beldibi rent richting de bal. Beldibi schiet op doel. Krishna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Olwert onderschept slim de pass. Olwert geeft een hoge lob. Beldibi is nu in balbezit. Beldibi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Torpedo Dąbrowa Górnicza 0:4

43e minuut.
Lautiainen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schmieder de bal. Beldibi kopt de bal weg. Predić bereikt de bal nog maar net als eerste. Predić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jano 66%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 34%.
KS Jano - Torpedo Dąbrowa Górnicza 0:4

56e minuut.
Colombini onderschept slim de pass. Łazar is nu in balbezit. Łazar geeft de bal voor. Rzepicha is nu in balbezit. Rzepicha schiet op doel. Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rzepicha rent richting de bal. Rzepicha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Kotlarczyk passt de bal in één keer door. Villanueva is nu in balbezit. Yoshimitsu begaat een overtreding. Yoshimitsu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Beldibi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lodewijckx komt het veld opgelopen. Smiljanić komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lodewijckx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beldibi controleert de bal met de borst. Goupil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beldibi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morka neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Torpedo Dąbrowa Górnicza 0:5

84e minuut.
Krishna probeert naar een medespeler te passen. Salemi kopt de bal weg. Niedzielski met een sublieme pass. Klungelig pakt Beldibi de bal. Beldibi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beldibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldibi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jano 43%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 57%.
KS Jano - Torpedo Dąbrowa Górnicza 0:5