Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Benavento arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2883
CFF Sparta Rzeszów HKS Hutnik 1957
Magic zagsrodmid Tactiek 442
38% Balbezit 62%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 56.3
adequate Schieten excellent
average Passen excellent
weak Verdedigen solid


5e minuut.
Petrényi is nu in balbezit. Petrényi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zduniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zduniec schiet op doel. Çelaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - HKS Hutnik 1957 0:1

10e minuut.
Lombrea geeft de bal voor. Klungelig pakt Zduniec de bal. Szulej speelt de bal door. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Cavalluzzi met een sublieme pass. Szulej heeft problemen om de bal te vangen. Szulej met een sublieme pass. Petrényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrényi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Szulej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulej passt de bal met de wreef. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec geeft de bal voor. Kallionpää springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Lombrea rent richting de bal. Lombrea speelt de bal door. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap. Çelaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - HKS Hutnik 1957 0:2

25e minuut.
Jacobs geeft een hoge lob. Bertossio is nu in balbezit. Stefanelli onderschept slim de pass. Stefanelli geeft een lange en hoge pass. Kallionpää springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Szulej passt de bal met de wreef. Lombrea heeft problemen om de bal te vangen. Lombrea passt de bal zonder na te denken. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää schiet op doel. Çelaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Turczyński geeft de bal voor. Bertossio kopt de bal weg. Daar is Chaberek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brągiel rent richting de bal. Brągiel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Szulej kopt de bal weg. Jacobs heeft problemen om de bal te vangen. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää draait met de bal, schiet en ... Çelaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - HKS Hutnik 1957 0:3

34e minuut.
Fuentes met een sublieme pass. Turczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyński passt de bal zonder na te denken. Bertossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertossio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Szulej probeert naar een medespeler te passen. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea probeert naar een medespeler te passen. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää draait met de bal, schiet en ... Çelaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Szulej speelt de bal door. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea geeft een hoge lob. Zduniec maakt een snoekduik en kopt de bal. Çelaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - HKS Hutnik 1957 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFF Sparta Rzeszów 61%, HKS Hutnik 1957 39%.
CFF Sparta Rzeszów - HKS Hutnik 1957 0:4

51e minuut.
Petrényi rent richting de bal. Petrényi probeert naar een medespeler te passen. Zduniec rent richting de bal. Zduniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - HKS Hutnik 1957 0:5

54e minuut.
Kallionpää kopt de bal weg. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wila de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lombrea neemt de hoekschop. Kallionpää kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - HKS Hutnik 1957 0:6

59e minuut.
Gąsiennica passt de bal met de wreef. Bertossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertossio passt de bal in één keer door. Brągiel is nu in balbezit. Brągiel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gąsiennica met een sublieme pass. Rodriguez probeert naar een medespeler te passen. Gonashvili speelt de bal door. Brągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brągiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Siemieniuk probeert naar een medespeler te passen. Petrényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrényi probeert naar een medespeler te passen. Zduniec rent richting de bal. Zduniec schiet op doel. Çelaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Siemieniuk rent richting de bal. Siemieniuk passt de bal met de wreef. Szulej rent richting de bal. Szulej schiet op doel. Çelaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - HKS Hutnik 1957 0:7

80e minuut.
Rodriguez passt de bal met de wreef. Cavalluzzi is nu in balbezit. Cavalluzzi geeft een hoge lob. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petrényi rent richting de bal. Petrényi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - HKS Hutnik 1957 0:8

82e minuut.
Szulej met een sublieme pass. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea probeert naar een medespeler te passen. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec schiet op doel. Çelaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lombrea neemt de hoekschop. Kallionpää kopt de bal weg. Çelaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Klungelig pakt Lombrea de bal. Lombrea probeert naar een medespeler te passen. Kallionpää heeft problemen om de bal te vangen. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Petrényi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Michnowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFF Sparta Rzeszów 54%, HKS Hutnik 1957 46%.
CFF Sparta Rzeszów - HKS Hutnik 1957 0:8