Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:13
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 7bellezze Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 481
7bellezze Fc vicos
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 21.6
solid Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Crisan rent richting de bal. Oxenford onderschept slim de pass. Oxenford probeert naar een medespeler te passen. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Cãrbunaru is nu in balbezit. Lacadé verovert de bal door een tackle van achteren. Lacadé speelt de bal door. Daar is Tabaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap. Bohunický probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Şırnaklıoğlu rent richting de bal. Ashari begaat een overtreding. Şırnaklıoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şırnaklıoğlu wilt de vrije trap nemen. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ghiţă onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sławoj de bal. Sławoj met een sublieme pass. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sevastopoulos met een sublieme pass. Coranga rent richting de bal. Coranga passt de bal met de wreef. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Crisan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Varna komt het veld opgelopen. Gajosiński trapt de bal weg van het doel. Sławoj controleert de bal met de borst. Sławoj passt de bal met de wreef. Tabaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Fc vicos 1:0

17e minuut.
Oxenford passt de bal met de wreef. Tabaszewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śleboda. Śleboda krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Lacadé bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacadé speelt de bal door. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ... Bohunický probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Fc vicos 2:0

21e minuut.
Coranga geeft een lange en hoge pass. Tabaszewski kopt de bal weg. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Fc vicos 3:0

22e minuut.
Orco passt de bal in één keer door. Śleboda speelt de bal door. Cãrbunaru is nu in balbezit. Lacadé onderschept slim de pass. Lacadé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Coranga rent richting de bal. Coranga passt de bal met de wreef. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap. Bohunický probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Fc vicos 4:0

42e minuut.
Daar is Sevastopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oxenford is nu in balbezit. Oxenford passt de bal zonder na te denken. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7bellezze 31%, Fc vicos 69%.
7bellezze - Fc vicos 4:0

46e minuut.
Ashari passt de bal met de wreef. Techera rent richting de bal. Lupatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Varna rent richting de bal. Varna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Lacadé rent richting de bal. Lacadé passt de bal met de wreef. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap. Bohunický probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Fc vicos 5:0

55e minuut.
Montaldo met een sublieme pass. Şırnaklıoğlu rent richting de bal. Şırnaklıoğlu geeft de bal voor. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Fc vicos 6:0

57e minuut.
Oxenford passt de bal zonder na te denken. Coranga met een sublieme pass. Sławoj probeert naar een medespeler te passen. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Fc vicos 7:0

67e minuut.
Piedra is nu in balbezit. Piedra geeft een hoge lob. Daar is Tabaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Fc vicos 8:0

69e minuut.
Techera is nu in balbezit. Oxenford verovert de bal door een tackle van achteren. Sławoj speelt de bal door. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap. Bohunický bokst de bal weg. Lacadé bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacadé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Fc vicos 9:0

76e minuut.
Varna is nu in balbezit. Montaldo onderschept slim de pass. Montaldo geeft een lange en hoge pass. Lacadé heeft problemen om de bal te vangen. Lacadé haalt uit met een fantastische trap. Bohunický bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Wicherek is nu in balbezit. Tabaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Lacadé bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Fc vicos 10:0

82e minuut.
Ghiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţă speelt de bal door. Şırnaklıoğlu rent richting de bal. Şırnaklıoğlu geeft een lange en hoge pass. Lacadé springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Fc vicos 11:0

88e minuut.
Sławoj rent richting de bal. Sławoj met een sublieme pass. Lacadé bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Fc vicos 12:0

90e minuut.
Ghiţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şırnaklıoğlu is nu in balbezit. Şırnaklıoğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Coranga de bal. Coranga geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Sławoj is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7bellezze 26%, Fc vicos 74%.
7bellezze - Fc vicos 12:0