Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: 4 liga Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3348
4 liga FC Shadows
korczu_wroc Tactiek 532
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 43.7
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen solide


10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. von Roll neemt de hoekschop. Kulczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Pomodoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gomes passt de bal zonder na te denken. Warnicki met een sublieme pass. Plizga geeft de bal voor. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole haalt uit met een fantastische trap. Sobacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Cole rent richting de bal. Wawreńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawreńczuk speelt de bal door. Cole is nu in balbezit. Cole haalt uit met een fantastische trap. Sobacki bokst de bal weg.

18e minuut.
Plizga passt de bal zonder na te denken. Pomodoro geeft een lange en hoge pass. Kocev kopt de bal weg. Plumb rent richting de bal. Plumb schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Kocev passt de bal met de wreef. Plizga geeft een hoge lob. Loch heeft problemen om de bal te vangen. Plumb is nu in balbezit. Plumb schiet op doel. Sobacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Inworp. Kocev met de inworp. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb haalt uit met een fantastische trap. Sobacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - FC Shadows 0:1

28e minuut.
Cole is nu in balbezit. Cole passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Plumb de bal. Cole is nu in balbezit. Cole haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Samarone heeft problemen om de bal te vangen. Kocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocev passt de bal met de wreef. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Nabil rent richting de bal. Nabil met een sublieme pass. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel. Sobacki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
von Roll is nu in balbezit. von Roll passt de bal met de wreef. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
4 liga - FC Shadows 1:1

41e minuut.
Daar is Dincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brudzisz is nu in balbezit. Kulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczyk schiet op doel. Michniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - FC Shadows 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 liga 70%, FC Shadows 30%.
4 liga - FC Shadows 2:1

64e minuut.
Kocev geeft de bal voor. Guelfo kopt de bal weg. Klungelig pakt Loch de bal. Plumb is nu in balbezit. Plumb schiet op doel. Sobacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
4 liga - FC Shadows 2:2

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kulczyk stond buitenspel. Dincă maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kööts rent richting de bal. Cole onderschept slim de pass. Cole draait met de bal, schiet en ... Sobacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Gomes is nu in balbezit. Kocev verovert de bal door een tackle van achteren. Kocev geeft een lange en hoge pass. Cole is nu in balbezit. Cole draait met de bal, schiet en ... Sobacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cole is nu in balbezit. Cole haalt uit met een fantastische trap. Sobacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - FC Shadows 2:3

90e minuut.
Wawreńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole is nu in balbezit. Met opzet legt Guelfo zijn tegenspeler op de grond. Cole is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plizga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 liga 68%, FC Shadows 32%.
4 liga - FC Shadows 2:3