Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ALLIANZ ARENA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3793
BAYERN MUNCHEN-MG Bolo de Cenoura
Testando 2 Tactiek 4-2-1-3
62% Balbezit 38%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
48.8 gemiddelde waardering 37
formidable Schieten adequate
average Passen adequate
very good Verdedigen poor


4e minuut.
Rivera heeft problemen om de bal te vangen. Hoffer onderschept slim de pass. Hoffer passt de bal zonder na te denken. Nascido no Brasil is nu in balbezit. Nascido no Brasil geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Filardo passt de bal in één keer door. Nascido no Brasil is nu in balbezit. Nascido no Brasil met een sublieme pass. Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Bolo de Cenoura 1:0

14e minuut.
Gibert rent richting de bal. Byczyński onderschept slim de pass. Byczyński passt de bal in één keer door. Damas is nu in balbezit. Damas schiet op doel. Karras bokst de bal weg.

19e minuut.
Leclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski onderschept slim de pass. Piątkowski geeft de bal voor. Andrijašević springt en kopt de bal. das Graças werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Bolo de Cenoura 2:0

39e minuut.
Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ristoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ristoiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Wilga de bal. Byczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Byczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo passt de bal zonder na te denken. Rafalski rent richting de bal. Silini onderschept slim de pass. Silini draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN MUNCHEN-MG 41%, Bolo de Cenoura 59%.
BAYERN MUNCHEN-MG - Bolo de Cenoura 2:0

46e minuut.
Gibert passt de bal in één keer door. Andrijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrijašević geeft de bal voor. Silini rent richting de bal. Silini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Bolo de Cenoura 3:0

51e minuut.
Klungelig pakt Nascido no Brasil de bal. Nascido no Brasil probeert naar een medespeler te passen. Andrijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrijašević geeft de bal voor. Silini springt en kopt de bal. das Graças kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
das Graças met een harde bal richting middenveld. Filardo kopt de bal weg. Silini is nu in balbezit. Silini draait met de bal, schiet en ... das Graças maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Silini rent richting de bal. Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski passt de bal in één keer door. Andrijašević rent richting de bal. Andrijašević draait met de bal, schiet en ... das Graças bokst de bal weg. Rafalski heeft problemen om de bal te vangen. Silini rent richting de bal. Silini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Bolo de Cenoura 4:0

68e minuut.
Preud`Homme onderschept slim de pass. Andrijašević rent richting de bal. Piątkowski rent richting de bal. Andrijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrijašević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Filardo rent richting de bal. Filardo geeft de bal voor. Klungelig pakt Piątkowski de bal. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Nascido no Brasil is nu in balbezit. Nascido no Brasil geeft een lange en hoge pass. Piątkowski met een sublieme pass. Daar is Silini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski passt de bal zonder na te denken. Andrijašević rent richting de bal. Andrijašević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Bolo de Cenoura 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN MUNCHEN-MG 43%, Bolo de Cenoura 57%.
BAYERN MUNCHEN-MG - Bolo de Cenoura 5:0