Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zé do Rui F.C. FC Niebiescy77
SEM NOME Tactiek 7
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 51.2
uitstekend Schieten goed
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Aponte is nu in balbezit. Meleşteu is nu in balbezit. Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Aponte schiet op doel. Mogyorósy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé do Rui F.C. - FC Niebiescy77 0:1

10e minuut.
Mogyorósy met een sublieme pass. Mjøs kopt de bal weg. Klimowicz is nu in balbezit. Klimowicz geeft een hoge lob. Kulička rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ionaş rent richting de bal. Ionaş geeft een lange en hoge pass. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa draait met de bal, schiet en ... Orozco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zé do Rui F.C. - FC Niebiescy77 1:1

31e minuut.
Gintel is nu in balbezit. Gintel speelt de bal door. Ochoa rent richting de bal. Tischler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kaplár verovert de bal door een tackle van achteren. Hauck rent richting de bal. Hauck passt de bal in één keer door. Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowicz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Mogyorósy bokst de bal weg.

40e minuut.
Aponte kan de bal niet met de borst controleren. Gintel rent richting de bal. Gintel passt de bal zonder na te denken. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra haalt uit met een fantastische trap. Orozco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zé do Rui F.C. 53%, FC Niebiescy77 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zé do Rui F.C. - FC Niebiescy77 1:1

59e minuut.
Oppizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppizi geeft een hoge lob. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa schiet op doel. Orozco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ochoa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé do Rui F.C. - FC Niebiescy77 2:1

61e minuut.
Gintel verovert de bal door een tackle van achteren. Gintel met een sublieme pass. Klungelig pakt Stachyra de bal. Stachyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zé do Rui F.C. - FC Niebiescy77 3:1

68e minuut.
Gut verovert de bal door een tackle van achteren. Stachyra rent richting de bal. Gut begaat een overtreding. Stachyra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stachyra kan niet meer verder spelen. Pliszka komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gintel passt de bal met de wreef. Kulička rent richting de bal. Oppizi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Oppizi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Oppizi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kulička raakt geblesseerd tijdens het duel. Badalo komt het veld opgelopen. Ciuchină komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Pliszka is nu in balbezit. Gintel met een sublieme pass. Ochoa rent richting de bal. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. Orozco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gintel passt de bal zonder na te denken. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa schiet op doel. Orozco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş onderschept slim de pass. Ionaş probeert naar een medespeler te passen. Pliszka is nu in balbezit. Pliszka schiet op doel. Orozco bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zé do Rui F.C. 49%, FC Niebiescy77 51%.
Zé do Rui F.C. - FC Niebiescy77 3:1