Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Gladintos F. C. Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2060
Gladintos F. C. Can Canyameres
alas Tactiek NewTac
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 3
4 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
42.7 gemiddelde waardering 34.9
goed Schieten matig
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


8e minuut.
Drienyovszky rent richting de bal. Espínola is nu in balbezit. Mellups tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mellups krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Maddison onderschept slim de pass. Maddison passt de bal met de wreef. Kocharyan met een sublieme pass. Groszek is nu in balbezit. Groszek haalt uit met een fantastische trap. Okun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Toril rent richting de bal. Kocharyan onderschept slim de pass. Kocharyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Groszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kocharyan geeft de bal voor. Groszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łupina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Groszek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maddison legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Balogh probeert naar een medespeler te passen. Maddison rent richting de bal. Maddison haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
De Laere is nu in balbezit. Crăciun is nu in balbezit. Toril schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Toril krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladintos F. C. 31%, Can Canyameres 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gladintos F. C. - Can Canyameres 0:0

54e minuut.
Rowley passt de bal zonder na te denken. Malczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Groszek. Groszek krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Łupina heeft problemen om de bal te vangen. Knopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rowley krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Kocharyan rent richting de bal. Toril is nu in balbezit. Kocharyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kocharyan krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Maddison is nu in balbezit. Maddison geeft een lange en hoge pass. Kocharyan rent richting de bal. Kocharyan geeft een lange en hoge pass. Rowley geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladintos F. C. 41%, Can Canyameres 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gladintos F. C. - Can Canyameres 0:0