Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacional Río Odontologia
OK2012 Tactiek 433 plus
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 26.1
zeer goed Schieten matig
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez speelt de bal door. Gaeta is nu in balbezit. Gaeta haalt uit met een fantastische trap. Tămâie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Río - Odontologia 1:0

18e minuut.
Taškić verovert de bal door een tackle van achteren. Taškić met een sublieme pass. Gaeta is nu in balbezit. Gaeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Río - Odontologia 2:0

19e minuut.
Taškić probeert naar een medespeler te passen. Bahamontes probeert de bal met de borst te controleren. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap. Tămâie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Río - Odontologia 3:0

28e minuut.
Berriolo met de inworp. Usher is nu in balbezit. Usher speelt de bal door. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
O`Neill rent richting de bal. O`Neill passt de bal zonder na te denken. Franco rent richting de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap. Tămâie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Río - Odontologia 4:0

36e minuut.
Gaeta is nu in balbezit. Met opzet legt Giovani zijn tegenspeler op de grond. Gaeta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Usher met een snel genomen vrije trap. Gaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaeta draait met de bal, schiet en ... Tămâie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Río - Odontologia 5:0

37e minuut.
O`Neill geeft een lange en hoge pass. Daar is Giovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaeta rent richting de bal. Gaeta draait met de bal, schiet en ... Tămâie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Río - Odontologia 6:0

40e minuut.
O`Neill met een sublieme pass. Daar is Villanueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villanueva geeft een hoge lob. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ... Tămâie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Usher is nu in balbezit. Usher passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Asensio López de bal. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ... Tămâie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Niemcewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Berriolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is O`Neill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Neill geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Río 45%, Odontologia 55%.
Nacional Río - Odontologia 6:0

49e minuut.
Hrutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Usher verovert de bal door een tackle van achteren. Usher probeert naar een medespeler te passen. Gaeta is nu in balbezit. Gaeta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Carrier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usher rent richting de bal. Carrier begaat een overtreding. Carrier krijgt een gele kaart. Usher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gutiérrez met een snel genomen vrije trap. Palenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Gaeta is nu in balbezit. Gaeta schiet op doel. Tămâie bokst de bal weg.

70e minuut.
Ruviaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Montecinos de bal. Montecinos probeert naar een medespeler te passen. Gaeta is nu in balbezit. Gaeta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gaeta passt de bal met de wreef. Giovani rent richting de bal. Franco onderschept slim de pass. Franco draait met de bal, schiet en ... Tămâie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Río - Odontologia 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Río 49%, Odontologia 51%.
Nacional Río - Odontologia 7:0