Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bolo Zabrze Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1600
Bolo Zabrze Kamcios
bol Tactiek Kamcios1
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 30.9
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
excellent Verdedigen poor


6e minuut.
Kurečka speelt de bal door. Spostato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk maakt een afschuwelijke overtreding. Spostato raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Partasides neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Świerczewski met een harde bal richting middenveld. Flegas kopt de bal weg. Demoortere rent richting de bal. Demoortere schiet op doel. Paal! Świerczewski bokst de bal weg.

12e minuut.
Flegas met een snelle inworp. Piso is nu in balbezit. Piso geeft een hoge lob. Witkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Witkowski schiet op doel. Świerczewski bokst de bal weg. Demoortere is nu in balbezit. Demoortere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Kamcios 1:0

15e minuut.
Spostato is nu in balbezit. Flegas onderschept slim de pass. Flegas met een sublieme pass. Demoortere rent richting de bal. Demoortere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bąk speelt de bal door. Flegas met een sublieme pass. Piso is nu in balbezit. Piso passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Kamcios 2:0

22e minuut.
Rimár is nu in balbezit. Rimár passt de bal in één keer door. Daar is Kurečka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rimár is nu in balbezit. Rimár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Kamcios 2:1

26e minuut.
Rimár onderschept slim de pass. Rimár speelt de bal door. Spostato heeft problemen om de bal te vangen. Spostato draait met de bal, schiet en ... Lineker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boumsong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Witkowski is nu in balbezit. Witkowski passt de bal met de wreef. Demoortere is nu in balbezit. Demoortere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Kamcios 3:1

32e minuut.
Flegas passt de bal in één keer door. Kurečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğüt onderschept slim de pass. Öğüt geeft een lange en hoge pass. Demoortere krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Kamcios 4:1

33e minuut.
Witkowski rent richting de bal. Piso is nu in balbezit. Witkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Demoortere bereikt de bal nog maar net als eerste. Demoortere draait met de bal, schiet en ... Świerczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Witkowski is nu in balbezit. Witkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Spostato onderschept slim de pass. Daar is Rimár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Bąk ... Strafschop! Bąk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Rimár raakt geblesseerd tijdens het duel. Rimár legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Boumsong bokst de bal weg. Spostato bereikt de bal nog maar net als eerste. Spostato schiet op doel. Boumsong bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolo Zabrze 45%, Kamcios 55%.
Bolo Zabrze - Kamcios 4:1

46e minuut.
Sulea komt het veld opgelopen. Luna komt het veld opgelopen. Focacci komt het veld opgelopen. Młynarczyk komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Piso onderschept slim de pass. Rogoziński verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoziński speelt de bal door. Rimár rent richting de bal. Rimár haalt uit met een fantastische trap. Młynarczyk bokst de bal weg.

51e minuut.
Partasides is nu in balbezit. Partasides passt de bal zonder na te denken. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár haalt uit met een fantastische trap. Młynarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Kamcios 4:2

53e minuut.
Demoortere passt de bal met de wreef. Öğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğüt geeft een lange en hoge pass. Demoortere krijgt zijn hoofd ertegen. Zdjelar heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piso bereikt de bal nog maar net als eerste. Piso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Kamcios 5:2

59e minuut.
Lineker passt de bal zonder na te denken. Focacci rent richting de bal. Focacci passt de bal met de wreef. Demoortere is nu in balbezit. Demoortere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zdjelar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flegas met de inworp. Focacci onderschept slim de pass. Piso geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kurečka heeft problemen om de bal te vangen. Lineker is nu in balbezit. Lineker met een sublieme pass. Witkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Witkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rogoziński is nu in balbezit. Witkowski begaat een overtreding. Rogoziński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Regulasiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kurečka is nu in balbezit. Flegas onderschept slim de pass. Flegas passt de bal met de wreef. Demoortere is nu in balbezit. Demoortere draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Öğüt met een sublieme pass. Regulasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Demoortere bereikt de bal nog maar net als eerste. Demoortere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Kamcios 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolo Zabrze 40%, Kamcios 60%.
Bolo Zabrze - Kamcios 6:2