Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: WorkmanS Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 883
Operário Stroka
Tática 2 Tactiek QTT
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 46.4
redelijk Schieten goed
zwak Passen goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Yadid onderschept slim de pass. Yadid geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacomelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ribeiro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Doeltrap. Siadek trapt de bal weg van het doel. Merlini kopt de bal weg. Turba is nu in balbezit. Turba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kirjonen is nu in balbezit. Ambrosio onderschept slim de pass. Ambrosio speelt de bal door. Hristodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristodorescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pedroso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kirjonen is nu in balbezit. Pedroso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kirjonen raakt geblesseerd tijdens het duel. Hristodorescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacomelli met de inworp. Ribeiro geeft een hoge lob. Bussunda krijgt zijn hoofd ertegen. Siadek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - Stroka 0:1

14e minuut.
Pedroso geeft een lange en hoge pass. Peladeiro is nu in balbezit. Peladeiro geeft de bal voor. Bussunda rent richting de bal. Bussunda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - Stroka 0:2

16e minuut.
Turba rent richting de bal. Pedroso verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroso geeft een hoge lob. Peladeiro is nu in balbezit. Peladeiro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ramalho probeert de bal aan de voet te houden. Zirafi speelt de bal door. Kirjonen rent richting de bal. Turba rent richting de bal. Turba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Avelino geeft een hoge lob. de Waal probeert de bal aan de voet te houden. Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peladeiro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - Stroka 0:3

28e minuut.
Zirafi geeft een hoge lob. Kirjonen kan de bal niet met de borst controleren. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirjonen verovert de bal door een tackle van achteren. Kirjonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ramalho probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zirafi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zirafi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kirjonen de bal. Kirjonen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino geeft een hoge lob. Bussunda rent richting de bal. Peladeiro heeft problemen om de bal te vangen. Peladeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Raminho neemt de hoekschop. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - Stroka 0:4

34e minuut.
Peladeiro is nu in balbezit. Peladeiro geeft een hoge lob. Daar is Jacomelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ramalho passt de bal met de wreef. Raminho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raminho passt de bal zonder na te denken. Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - Stroka 0:5

44e minuut.
Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro speelt de bal door. Bussunda rent richting de bal. Bussunda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - Stroka 0:6

45e minuut.
Szubierajski komt het veld opgelopen. Aleixo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Operário 61%, Stroka 39%.
Operário - Stroka 0:6

52e minuut.
Harbach is nu in balbezit. Ribeiro onderschept slim de pass. Ribeiro geeft de bal voor. Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - Stroka 0:7

87e minuut.
Nascimento met een sublieme pass. Pessi is nu in balbezit. Pessi passt de bal met de wreef. Hristodorescu rent richting de bal. Hristodorescu schiet op doel. Quintanilha bokst de bal weg.

88e minuut.
Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli passt de bal zonder na te denken. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Siadek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - Stroka 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Operário 57%, Stroka 43%.
Operário - Stroka 0:8