Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Wernerclub Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3541
Wernerclub pirata
451 Tactiek hau
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 29
average Schieten average
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


3e minuut.
Illán met een harde bal richting middenveld. Guiso heeft problemen om de bal te vangen. Polekovas speelt de bal door. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Văcaru de bal. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru onderschept slim de pass. Văcaru haalt uit met een fantastische trap. Illán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - pirata 1:0

15e minuut.
Valera probeert naar een medespeler te passen. Bartolucci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ditrichas. Ditrichas krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Zincirkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincirkıran geeft een lange en hoge pass. Ditrichas is nu in balbezit. Bartolucci verovert de bal door een tackle van achteren. Bartolucci draait met de bal, schiet en ... Mock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Polekovas passt de bal met de wreef. Choursoglou rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Menéndez. García Menéndez krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Spudvilas met een sublieme pass. Văcaru rent richting de bal. Guiso rent richting de bal. Văcaru rent richting de bal. Văcaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Cermeño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polekovas rent richting de bal. Polekovas passt de bal in één keer door. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru draait met de bal, schiet en ... Illán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - pirata 2:0

45e minuut.
Inworp. Dicá komt het veld opgelopen. Ertemir komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wernerclub 22%, pirata 78%.
Wernerclub - pirata 2:0

53e minuut.
Podlipskas probeert de bal aan de voet te houden. Bartolucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolucci met een sublieme pass. Guiso bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiso schiet op doel. Mock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Valera kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dulewicz de bal onder controle te krijgen. Galikowski is nu in balbezit. Galikowski geeft een lange en hoge pass. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wernerclub - pirata 3:0

79e minuut.
Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Polekovas onderschept slim de pass. Polekovas met een sublieme pass. Văcaru rent richting de bal. Văcaru draait met de bal, schiet en ... Illán bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wernerclub 41%, pirata 59%.
Wernerclub - pirata 3:0