Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: *Piast* Gliwice Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 927
*Piast* Gliwice Ninja Turtles
Aa Tactiek 442
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.1 gemiddelde waardering 36.9
zwak Schieten goed
matig Passen matig
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Szczygieł kopt de bal weg. Daar is Kwaśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oglocki verovert de bal door een tackle van achteren. Oglocki draait met de bal, schiet en ... Kajdas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Piast* Gliwice - Ninja Turtles 1:0

16e minuut.
B. Tóth onderschept slim de pass. B. Tóth geeft een lange en hoge pass. Bombardier heeft problemen om de bal te vangen. Buccauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccauw haalt uit met een fantastische trap. Polko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
B. Tóth rent richting de bal. B. Tóth geeft een lange en hoge pass. Surma kopt de bal weg. Buccauw rent richting de bal. Buccauw schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Buccauw rent richting de bal. Bombardier bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccauw verovert de bal door een tackle van achteren. Buccauw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*Piast* Gliwice - Ninja Turtles 1:1

42e minuut.
Sobierajski met de inworp. Buccauw rent richting de bal. Neros rent richting de bal. Buccauw verovert de bal door een tackle van achteren. Buccauw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*Piast* Gliwice - Ninja Turtles 1:2

44e minuut.
Kosowski met de inworp. Brękus rent richting de bal. Brękus geeft een hoge lob. Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Piast* Gliwice 72%, Ninja Turtles 28%.
*Piast* Gliwice - Ninja Turtles 1:2

53e minuut.
Degrasiński rent richting de bal. Schwarz verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarz geeft een lange en hoge pass. Buccauw rent richting de bal. Buccauw draait met de bal, schiet en ... Polko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Inworp. Korzym met een snelle inworp. Brękus met een sublieme pass. Buccauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccauw draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Polko speelt de bal door. Daar is Szczygieł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczygieł met een sublieme pass. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Buccauw rent richting de bal. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma passt de bal zonder na te denken. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro haalt uit met een fantastische trap. Polko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Krótki kopt de bal weg. Surma is nu in balbezit. Buccauw is nu in balbezit. Surma rent richting de bal. Surma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygieł verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygieł met een sublieme pass. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buccauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccauw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*Piast* Gliwice - Ninja Turtles 1:3

81e minuut.
Kusienicki passt de bal met de wreef. Szczygieł probeert naar een medespeler te passen. B. Tóth met een sublieme pass. Buccauw probeert de bal met de borst te controleren. Buccauw schiet op doel. Polko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Regueiro is nu in balbezit. Regueiro passt de bal in één keer door. Buccauw is nu in balbezit. Buccauw haalt uit met een fantastische trap. Polko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Piast* Gliwice - Ninja Turtles 1:4

86e minuut.
Brękus rent richting de bal. Brękus speelt de bal door. Neros rent richting de bal. Buccauw verovert de bal door een tackle van achteren. Buccauw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Piast* Gliwice 60%, Ninja Turtles 40%.
*Piast* Gliwice - Ninja Turtles 1:4