Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Seelengrill
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3683
FC Scheibenwischer Greensocks
windblume Tactiek 532u
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 32
zwak Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen matig


15e minuut.
Bodenmann onderschept slim de pass. Bodenmann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brum de bal. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Anchen verovert de bal door een tackle van achteren. Schütz onderschept slim de pass. Schütz passt de bal in één keer door. Daar is Pelletier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelletier geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Ritter rent richting de bal. Ritter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Greensocks 1:0

45e minuut.
Corena met een sublieme pass. Galindo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schütz. Schütz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scheibenwischer 32%, Greensocks 68%.
FC Scheibenwischer - Greensocks 1:0

58e minuut.
Schütz verovert de bal door een tackle van achteren. Schütz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peito de Aço de bal. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Greensocks 2:0

70e minuut.
Schütz met een sublieme pass. Schütz is nu in balbezit. Schütz passt de bal met de wreef. Ritter is nu in balbezit. Ritter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Broglia trapt de bal weg van het doel. Kästli kopt de bal weg. Peito de Aço controleert de bal met de borst. Ritter onderschept slim de pass. Ritter schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scheibenwischer 35%, Greensocks 65%.
FC Scheibenwischer - Greensocks 2:0