Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:00
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Super Milan Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2340
Super Milan Spartakk
Jair Tactiek Agressivo
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 47.8
solide Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Saarilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlučhoř bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarilehto probeert naar een medespeler te passen. Engwall bereikt de bal nog maar net als eerste. Engwall draait met de bal, schiet en ... Parrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt La Torre de bal. La Torre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - Spartakk 1:0

10e minuut.
Prestipino heeft problemen om de bal te vangen. Prestipino geeft een lange en hoge pass. Ulkowski kan de bal niet met de borst controleren. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago haalt uit met een fantastische trap. Sampieri bokst de bal weg.

13e minuut.
Milijaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlučhoř verovert de bal door een tackle van achteren. Tlučhoř passt de bal in één keer door. Engwall rent richting de bal. Engwall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - Spartakk 2:0

19e minuut.
Owsianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsianka geeft een hoge lob. Minte kopt de bal weg. Pflaume is nu in balbezit. Pflaume schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Romero probeert naar een medespeler te passen. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre passt de bal zonder na te denken. Engwall bereikt de bal nog maar net als eerste. Engwall draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Milan 57%, Spartakk 43%.
Super Milan - Spartakk 2:0

48e minuut.
Kujawka passt de bal met de wreef. Romero speelt de bal door. La Torre rent richting de bal. La Torre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre rent richting de bal. Lancheros rent richting de bal. La Torre verovert de bal door een tackle van achteren. La Torre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Minte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossa speelt de bal door. Santiago rent richting de bal. Santiago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - Spartakk 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Milan 63%, Spartakk 37%.
Super Milan - Spartakk 2:1