Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: MEMORIAL PEDRO PULIDO
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3127
Granma Los Cachorros
SL damnificado Tactiek sin lesiones
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 40.8
poor Schieten weak
weak Passen good
poor Verdedigen average


6e minuut.
Sollenne passt de bal in één keer door. Suárez Cartoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Los Cachorros 0:1

21e minuut.
Obeadă rent richting de bal. Sollenne rent richting de bal. Obeadă onderschept slim de pass. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Los Cachorros 0:2

24e minuut.
Suárez Cartoy kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Subero met de inworp. Sáez García is nu in balbezit. Sáez García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Los Cachorros 1:2

38e minuut.
López Prim met een snelle inworp. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă passt de bal in één keer door. López Prim rent richting de bal. López Prim schiet op doel. Alegbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Sambruno passt de bal zonder na te denken. Chkaf heeft problemen om de bal te vangen. López Prim rent richting de bal. López Prim draait met de bal, schiet en ... Alegbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granma 46%, Los Cachorros 54%.
Granma - Los Cachorros 1:2

59e minuut.
Montezemolo met de inworp. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan is nu in balbezit. Obeadă onderschept slim de pass. Obeadă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Los Cachorros 1:3

71e minuut.
Calpe probeert naar een medespeler te passen. Comas is nu in balbezit. Comas geeft een lange en hoge pass. Sambruno is nu in balbezit. Sambruno draait met de bal, schiet en ... Espadas Zubizarreta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
López Prim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suárez Cartoy rent richting de bal. Chirón verovert de bal door een tackle van achteren. Chirón heeft problemen om de bal te vangen. Chirón schiet op doel. Espadas Zubizarreta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chirón is nu in balbezit. Chirón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granma 58%, Los Cachorros 42%.
Granma - Los Cachorros 1:3