Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Altrinchan Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1983
Altrinchan Hawaii
NedStone Tactiek 442
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 36.7
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen matig


12e minuut.
Bellingham passt de bal met de wreef. Taras speelt de bal door. Maradona-Lmaghrib heeft problemen om de bal te vangen. Maradona-Lmaghrib geeft een lange en hoge pass. Lokusz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Toró raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Capote komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham passt de bal in één keer door. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib geeft een lange en hoge pass. Lokusz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrinchan - Hawaii 1:0

18e minuut.
Amorim passt de bal zonder na te denken. Bellingham is nu in balbezit. Bellingham passt de bal in één keer door. Lokusz rent richting de bal. Lokusz haalt uit met een fantastische trap. Firmino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Rabeira geeft de bal voor. Kargıcı probeert de bal met de borst te controleren. Kargıcı passt de bal in één keer door. Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Rabeira de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maradona-Lmaghrib zal de hoekschop nemen. Lokusz maakt een snoekduik en kopt de bal. Firmino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrinchan - Hawaii 2:0

21e minuut.
Alves met een sublieme pass. Lokusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Amorim zijn tegenspeler op de grond. Amorim krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Makriev rent richting de bal. Makriev geeft een hoge lob. Maradona-Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona-Lmaghrib geeft een hoge lob. Lokusz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Capote met de inworp. Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib passt de bal in één keer door. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote geeft een lange en hoge pass. Paal! Firmino probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Lokusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Lokusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrinchan - Hawaii 3:0

40e minuut.
Rabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokusz onderschept slim de pass. Lokusz passt de bal zonder na te denken. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Porsche probeert naar een medespeler te passen. Oponente is nu in balbezit. Oponente met een sublieme pass. Alves is nu in balbezit. Alves draait met de bal, schiet en ... Azoulay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altrinchan 41%, Hawaii 59%.
Altrinchan - Hawaii 3:0

54e minuut.
Amorim rent richting de bal. Kargıcı is nu in balbezit. Kargıcı met een sublieme pass. Bellingham rent richting de bal. Bellingham draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Taras probeert naar een medespeler te passen. Fioravanzo is nu in balbezit. Fioravanzo speelt de bal door. Bellingham rent richting de bal. Bellingham schiet op doel. Firmino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Doeltrap. Azoulay met een harde bal richting middenveld. Barrichello kopt de bal weg. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altrinchan 36%, Hawaii 64%.
Altrinchan - Hawaii 3:0