Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Steel Blade FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 915
Steel Blade FC ANFAP
451 Tactiek 343 equilibrado
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 44.9
slecht Schieten formidabel
zwak Passen solide
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Grigorescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lalciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu passt de bal in één keer door. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu geeft een lange en hoge pass. Thévenin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Vasilescu speelt de bal door. Zifla kopt de bal weg. Szafran rent richting de bal. Szafran haalt uit met een fantastische trap. Vasilescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Blade FC - ANFAP 0:1

7e minuut.
Szafran met een sublieme pass. Pápai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápai draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Charpentier de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Blade FC - ANFAP 0:2

10e minuut.
Pápai rent richting de bal. Pápai probeert naar een medespeler te passen. Zifla geeft de bal voor. Szafran krijgt zijn hoofd ertegen. Vasilescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Blade FC - ANFAP 0:3

17e minuut.
Zifla speelt de bal door. Pápai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápai passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szafran de bal. Szafran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Blade FC - ANFAP 0:4

18e minuut.
Álvarez is nu in balbezit. Álvarez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Petrescu de bal. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran schiet op doel. Vasilescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache geeft een lange en hoge pass. Pápai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápai haalt uit met een fantastische trap. Vasilescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zifla kopt de bal weg. Daar is Szafran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafran haalt uit met een fantastische trap. Charpentier probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Blade FC - ANFAP 0:5

27e minuut.
Velázquez probeert naar een medespeler te passen. Pápai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nichifor is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Szafran rent richting de bal. Pápai bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoku geeft de bal voor. Klungelig pakt Tudorache de bal. Tudorache haalt uit met een fantastische trap. Vasilescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Blade FC - ANFAP 0:6

34e minuut.
Velázquez heeft problemen om de bal te vangen. Velázquez geeft de bal voor. Starzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzewski geeft een hoge lob. Szafran springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tudorache is nu in balbezit. Vanghelie verovert de bal door een tackle van achteren. Szafran verovert de bal door een tackle van achteren. Szafran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Blade FC - ANFAP 0:7

44e minuut.
Álvarez rent richting de bal. Álvarez passt de bal met de wreef. Starzewski geeft de bal voor. Szafran controleert de bal met de borst. Szafran draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Blade FC 74%, ANFAP 26%.
Steel Blade FC - ANFAP 0:7

48e minuut.
Charpentier rent richting de bal. Szafran verovert de bal door een tackle van achteren. Szafran probeert naar een medespeler te passen. Pápai heeft problemen om de bal te vangen. Pápai haalt uit met een fantastische trap. Vasilescu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Potoku passt de bal zonder na te denken. Starzewski rent richting de bal. Starzewski passt de bal met de wreef. Pápai controleert de bal met de borst. Pápai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Starzewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Petrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafran rent richting de bal. Szafran draait met de bal, schiet en ... Vasilescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Blade FC - ANFAP 0:8

63e minuut.
Zifla passt de bal met de wreef. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápai rent richting de bal. Pápai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Blade FC - ANFAP 0:9

68e minuut.
Zifla is nu in balbezit. Potoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoku passt de bal in één keer door. Pápai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Starzewski geeft de bal voor. Inworp. Grigorescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lalciu is nu in balbezit. Lalciu geeft een hoge lob. Thévenin bokst de bal weg.

75e minuut.
Lalciu kopt de bal weg. Velázquez is nu in balbezit. Velázquez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szafran de bal. Szafran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Blade FC - ANFAP 0:10

79e minuut.
Potoku onderschept slim de pass. Potoku speelt de bal door. Szafran rent richting de bal. Szafran schiet op doel. Vasilescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Blade FC - ANFAP 0:11

80e minuut.
Klungelig pakt Pápai de bal. Zifla probeert naar een medespeler te passen. Szafran rent richting de bal. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache haalt uit met een fantastische trap. Vasilescu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zifla bereikt de bal nog maar net als eerste. Zifla passt de bal zonder na te denken. Velazco geeft de bal voor. Szafran rent richting de bal. Szafran haalt uit met een fantastische trap. Vasilescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Blade FC 74%, ANFAP 26%.
Steel Blade FC - ANFAP 0:11