Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ötüken LatinGol
Zafer Tactiek FiTrTw-v1.0
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
63.7 gemiddelde waardering 62.6
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Haspolatkan geeft een hoge lob. Akan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guitton. Akan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Küçükyılmaz wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Asilkurt passt de bal zonder na te denken. Çalışkaner geeft een lange en hoge pass. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı draait met de bal, schiet en ... Vélez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - LatinGol 1:0

26e minuut.
Asilkurt met een sublieme pass. Klungelig pakt İlke de bal. İlke geeft een lange en hoge pass. Küçükyılmaz geeft een hoge lob. Karacabay kopt de bal weg. Vélez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Küçükyılmaz rent richting de bal. Küçükyılmaz passt de bal in één keer door. Kayı heeft problemen om de bal te vangen. Kayı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - LatinGol 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 55%, LatinGol 45%.
Ötüken - LatinGol 2:0

64e minuut.
Tompos geeft een lange en hoge pass. İlke rent richting de bal. Zincirkıran verovert de bal door een tackle van achteren. Zincirkıran geeft een hoge lob. De la Puente springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - LatinGol 2:1

69e minuut.
Çalışkaner heeft problemen om de bal te vangen. Çalışkaner passt de bal met de wreef. Asilkurt met een sublieme pass. Kayı is nu in balbezit. Kayı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa passt de bal in één keer door. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo geeft een hoge lob. Zincirkıran krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sukal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Kubiński is nu in balbezit. Kubiński geeft de bal voor. Ünaldı heeft problemen om de bal te vangen. De la Puente rent richting de bal. De la Puente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Sütöri de bal. Akan rent richting de bal. Sütöri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sütöri krijgt een gele kaart. Akan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çalışkaner met een snel genomen vrije trap. Kayı krijgt zijn hoofd ertegen. Tompos onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Karacabay rent richting de bal. Karacabay schiet op doel. Vélez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 54%, LatinGol 46%.
Ötüken - LatinGol 2:1