Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE Progresul Cotroceni
P3D Tactiek 532 nou
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
2 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
65.3 gemiddelde waardering 64.5
excellent Schieten excellent
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Fujara verovert de bal door een tackle van achteren. Fujara speelt de bal door. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter geeft een lange en hoge pass. Klicpera maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Urtubey geeft een lange en hoge pass. Tazi kopt de bal weg. Urtubey geeft een hoge lob. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Fujara speelt de bal door. Urtubey met een sublieme pass. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Paal! Andrearczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:1

25e minuut.
saban rent richting de bal. Janatka met een sublieme pass. Daar is Nilipiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Accollo rent richting de bal. Accollo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 47%, Progresul Cotroceni 53%.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:1

58e minuut.
Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter rent richting de bal. Walter passt de bal met de wreef. Klicpera rent richting de bal. Klicpera schiet op doel. Dziewicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Inworp. Englaro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 47%, Progresul Cotroceni 53%.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:1