Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Germanie-Ś.P. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5114
Germanie-Ś.P. Zaspa Gdansk 2017
Rabusie Tactiek mistrzostwo
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 26.3
weak Schieten average
good Passen weak
good Verdedigen weak


7e minuut.
Mandziejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandziejewicz geeft een lange en hoge pass. Preci rent richting de bal. Preci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Zaspa Gdansk 2017 1:0

15e minuut.
Hanuška speelt de bal door. Kuliński is nu in balbezit. Met opzet legt Růžena zijn tegenspeler op de grond. Růžena krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Hemský verovert de bal door een tackle van achteren. Hemský geeft een hoge lob. Preci rent richting de bal. Preci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Zaspa Gdansk 2017 2:0

28e minuut.
Preci heeft problemen om de bal te vangen. Mandziejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Preci verovert de bal door een tackle van achteren. Preci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kufrejski geeft een lange en hoge pass. Drukarz heeft problemen om de bal te vangen. Hanuška geeft een hoge lob. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov haalt uit met een fantastische trap. Zientara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Kupcewicz probeert naar een medespeler te passen. Hemský rent richting de bal. Hemský geeft de bal voor. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Adámek probeert naar een medespeler te passen. Preci kopt de bal weg. Lətifov rent richting de bal. Lətifov haalt uit met een fantastische trap. Zientara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kuliński rent richting de bal. Lətifov verovert de bal door een tackle van achteren. Lətifov met een sublieme pass. Reyes rent richting de bal. Reyes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zientara trapt de bal weg van het doel. Šika kopt de bal weg. Preci is nu in balbezit. Preci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germanie-Ś.P. 50%, Zaspa Gdansk 2017 50%.
Germanie-Ś.P. - Zaspa Gdansk 2017 2:0

48e minuut.
Bagrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemský geeft een lange en hoge pass. Preci rent richting de bal. Preci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Hemský verovert de bal door een tackle van achteren. Hemský geeft een hoge lob. Preci bereikt de bal nog maar net als eerste. Preci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Zaspa Gdansk 2017 3:0

53e minuut.
Preci rent richting de bal. Preci geeft een hoge lob. Kret kopt de bal weg. Hemský rent richting de bal. Hemský geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Zaspa Gdansk 2017 4:0

60e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Lətifov de bal. Lətifov haalt uit met een fantastische trap. Zientara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Zaspa Gdansk 2017 5:0

66e minuut.
Gallet heeft problemen om de bal te vangen. Gallet geeft een hoge lob. Preci rent richting de bal. Preci haalt uit met een fantastische trap. Zientara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gallet onderschept slim de pass. Gallet geeft een hoge lob. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ... Zientara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Zaspa Gdansk 2017 6:0

79e minuut.
Korbas verovert de bal door een tackle van achteren. Hemský geeft een hoge lob. Reyes kopt de bal weg. Preci is nu in balbezit. Preci haalt uit met een fantastische trap. Zientara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Preci is nu in balbezit. Preci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. Drukarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Růžena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Růžena met een snel genomen vrije trap. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov draait met de bal, schiet en ... Zientara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Zaspa Gdansk 2017 7:0

84e minuut.
Hemský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Růžena is nu in balbezit. Růžena met een sublieme pass. Lətifov is nu in balbezit. Lətifov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Kuliński is nu in balbezit. Růžena verovert de bal door een tackle van achteren. Růžena passt de bal zonder na te denken. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germanie-Ś.P. 43%, Zaspa Gdansk 2017 57%.
Germanie-Ś.P. - Zaspa Gdansk 2017 7:0