Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:13
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion van Brienenoord
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6110
Corinthians FC Rotterdam Leopardos FC
451 Tactiek Doble
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten very good
average Passen solid
poor Verdedigen weak


24e minuut.
Cira passt de bal met de wreef. Santos rent richting de bal. Santos passt de bal met de wreef. Borges rent richting de bal. Borges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - Leopardos FC 0:1

25e minuut.
Peters probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van Nee de bal. Meerdink is nu in balbezit. Borges verovert de bal door een tackle van achteren. Borges schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - Leopardos FC 0:2

27e minuut.
Socorro passt de bal in één keer door. Cira geeft de bal voor. Borges kopt de bal weg. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - Leopardos FC 0:3

29e minuut.
Santos onderschept slim de pass. Santos geeft de bal voor. Bieshaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges onderschept slim de pass. Borges schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borges rent richting de bal. Borges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - Leopardos FC 0:4

31e minuut.
Socorro is nu in balbezit. Socorro passt de bal zonder na te denken. Bieshaar speelt de bal door. Daar is Borges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - Leopardos FC 0:5

33e minuut.
Cira speelt de bal door. Faife geeft een lange en hoge pass. Borges kopt de bal weg. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Pustelak controleert de bal met de borst. Pustelak passt de bal zonder na te denken. Borges is nu in balbezit. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians FC Rotterdam 56%, Leopardos FC 44%.
Corinthians FC Rotterdam - Leopardos FC 0:5

46e minuut.
van Breukelen komt het veld opgelopen. Nagels komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Huistra bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban onderschept slim de pass. Santiesteban geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Santos de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van de Ven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Socorro passt de bal zonder na te denken. Borges is nu in balbezit. Klungelig pakt Borges de bal. Borges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - Leopardos FC 0:6

58e minuut.
Huistra is nu in balbezit. Huistra probeert naar een medespeler te passen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ... van de Ven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - Leopardos FC 0:7

63e minuut.
Meerdink probeert naar een medespeler te passen. Roosken heeft problemen om de bal te vangen. Cira is nu in balbezit. Cira geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - Leopardos FC 0:8

63e minuut.
Lodeweges komt het veld opgelopen. Paauwe komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Santos kopt de bal weg. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt van Nee zijn tegenspeler op de grond. van Nee krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Faife rent richting de bal. Faife geeft een lange en hoge pass. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges haalt uit met een fantastische trap. van de Ven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - Leopardos FC 0:9

80e minuut.
Socorro speelt de bal door. Filippazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippazzi speelt de bal door. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Santiesteban kopt de bal weg. Cira probeert naar een medespeler te passen. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - Leopardos FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians FC Rotterdam 73%, Leopardos FC 27%.
Corinthians FC Rotterdam - Leopardos FC 0:10