Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cologne Atheists West Canclón Albion
dmt433 Tactiek WingGame
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 8
67.7 gemiddelde waardering 73.8
formidable Schieten incredible
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen formidable


16e minuut.
Rzeźniczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Virrantalo de bal. Virrantalo met een sublieme pass. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sallinger probeert naar een medespeler te passen. Dambeck is nu in balbezit. Rzeźniczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rzeźniczak krijgt een gele kaart. Dambeck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dambeck neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Erostarbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - West Canclón Albion 1:0

35e minuut.
Cuétara probeert naar een medespeler te passen. Virrantalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Virrantalo geeft een hoge lob. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Godenzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Kürşat geeft een hoge lob. Sallinger rent richting de bal. Sallinger passt de bal in één keer door. Dambeck heeft problemen om de bal te vangen. Dambeck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Atheists 55%, West Canclón Albion 45%.
Cologne Atheists - West Canclón Albion 1:0

46e minuut.
Bataini komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Laaser is nu in balbezit. Laaser met een sublieme pass. Dambeck rent richting de bal. Dambeck draait met de bal, schiet en ... Erostarbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - West Canclón Albion 2:0

49e minuut.
Virrantalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallinger onderschept slim de pass. Cuétara maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cuétara moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cuétara schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

50e minuut.
Rzeźniczak verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeźniczak passt de bal zonder na te denken. Gudermanis rent richting de bal. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. Godenzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - West Canclón Albion 2:1

54e minuut.
Głód is nu in balbezit. Dambeck onderschept slim de pass. Dambeck met een sublieme pass. Eymold is nu in balbezit. Eymold haalt uit met een fantastische trap. Erostarbe bokst de bal weg.

56e minuut.
Pendleton passt de bal met de wreef. Gudermanis is nu in balbezit. Laaser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gudermanis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pendleton zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Gaudin geeft een lange en hoge pass. Gudermanis kopt de bal weg. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton haalt uit met een fantastische trap. Godenzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cologne Atheists - West Canclón Albion 2:2

60e minuut.
Buitenspel voor Hemmerich. Goede buitenspelval van de verdediging. Botafoguense komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak passt de bal met de wreef. Bataini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataini geeft de bal voor. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal. Godenzi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Virrantalo kopt de bal weg. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laaser. Laaser krijgt een gele kaart. Pendleton raakt geblesseerd tijdens het duel. Rzeźniczak met een snel genomen vrije trap. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal. Godenzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kürşat geeft een hoge lob. Virrantalo kopt de bal weg. Daar is Sallinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pendleton rent richting de bal. Pendleton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Inworp. Westhöfer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sallinger speelt de bal door. Dambeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambeck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Westhöfer met een sublieme pass. Sesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesta passt de bal met de wreef. Hemmerich is nu in balbezit. Hemmerich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kürşat geeft een lange en hoge pass. Virrantalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Westhöfer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Westhöfer krijgt een gele kaart. Virrantalo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rzeźniczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Voigt kopt de bal weg. Pendleton rent richting de bal. Pendleton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Eymold kopt de bal weg. Kürşat is nu in balbezit. Hemmerich verovert de bal door een tackle van achteren. Hemmerich haalt uit met een fantastische trap. Erostarbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rzeźniczak met een sublieme pass. Virrantalo is nu in balbezit. Virrantalo met een sublieme pass. Pendleton heeft problemen om de bal te vangen. Pendleton schiet op doel. Godenzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Pendleton schiet op doel. Łukawski probeert de bal aan de voet te houden. Bataini probeert naar een medespeler te passen. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Atheists 62%, West Canclón Albion 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cologne Atheists - West Canclón Albion 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Bataini speelt de bal door. Virrantalo rent richting de bal. Virrantalo geeft de bal voor. Pendleton rent richting de bal. Pendleton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

101e minuut.
Livadiotis probeert naar een medespeler te passen. Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak geeft een lange en hoge pass. Pendleton rent richting de bal. Pendleton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

104e minuut.
Klungelig pakt Gaudin de bal. Hemmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmerich probeert naar een medespeler te passen. Eymold is nu in balbezit. Eymold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Atheists 64%, West Canclón Albion 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cologne Atheists - West Canclón Albion 2:2

111e minuut.
Głód bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymold onderschept slim de pass. Kürşat bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymold verovert de bal door een tackle van achteren. Eymold draait met de bal, schiet en ... Erostarbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Atheists 56%, West Canclón Albion 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cologne Atheists - West Canclón Albion 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Botafoguense legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Godenzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Eymold neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
---
Pendleton neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Godenzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - West Canclón Albion 2:3
---
Hemmerich neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cologne Atheists - West Canclón Albion 3:3
---
Rzeźniczak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Godenzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
---
Dambeck kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Erostarbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - West Canclón Albion 4:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Virrantalo neemt zijn aanloop.
---
Sesta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Erostarbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Bataini zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cologne Atheists - West Canclón Albion 4:4
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Laaser neemt zijn aanloop. Erostarbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - West Canclón Albion 5:4
---