Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Real Wozniki CF Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1634
Real Wozniki CF Miksa sport
5212 Tactiek 343
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 31.9
good Schieten adequate
average Passen weak
adequate Verdedigen average


9e minuut.
Draminos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rybkowski de bal. Grobocopatel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobocopatel draait met de bal, schiet en ... Barski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zygert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Nieziemski rent richting de bal. Dimitrie rent richting de bal. Grobocopatel maakt een afschuwelijke overtreding. Grobocopatel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dimitrie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lemos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Torresi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Görbicz rent richting de bal. Görbicz passt de bal zonder na te denken. Rybkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybkowski haalt uit met een fantastische trap. Barski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paneque zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Dimitrie de bal. Rybkowski rent richting de bal. Rybkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Paneque speelt de bal door. Görbicz rent richting de bal. Görbicz passt de bal met de wreef. Rybkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Zygert bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Wozniki CF 43%, Miksa sport 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Wozniki CF - Miksa sport 0:0

57e minuut.
Lemos geeft de bal voor. Torresi heeft problemen om de bal te vangen. Draminos speelt de bal door. Rybkowski rent richting de bal. Rybkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Wozniki CF 34%, Miksa sport 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Wozniki CF - Miksa sport 0:0