Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Maximir
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6094
nk opća opasnost Raja s klupe
nova23 Tactiek skroz sigurno
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 45.9
very good Schieten solid
good Passen good
excellent Verdedigen adequate


5e minuut.
Nemecsek verovert de bal door een tackle van achteren. Nemecsek passt de bal zonder na te denken. Justino is nu in balbezit. Justino haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Villa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Raja s klupe 1:0

14e minuut.
Brochocki passt de bal in één keer door. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Balašević is nu in balbezit. Balašević haalt uit met een fantastische trap. Dukov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Mujushi speelt de bal door. Neidhöfer is nu in balbezit. Neidhöfer passt de bal in één keer door. Justino heeft problemen om de bal te vangen. Justino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Trujillo probeert de bal aan de voet te houden. Czopik verovert de bal door een tackle van achteren. Czopik speelt de bal door. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki schiet op doel. Tokoly bokst de bal weg.

30e minuut.
Trujillo speelt de bal door. Spirovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemecsek rent richting de bal. Nemecsek geeft een hoge lob. Justino maakt een snoekduik en kopt de bal. Rodríguez Villa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Nemecsek geeft een hoge lob. Neidhöfer kopt de bal weg. Daar is Justino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Justino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Raja s klupe 2:0

42e minuut.
Spirovski met een sublieme pass. Botes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sekso krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk opća opasnost 56%, Raja s klupe 44%.
nk opća opasnost - Raja s klupe 2:0

46e minuut.
Contra komt het veld opgelopen. Palmintieri komt het veld opgelopen. Gniewek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Neidhöfer heeft problemen om de bal te vangen. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki probeert naar een medespeler te passen. Palmintieri rent richting de bal. Palmintieri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nemecsek rent richting de bal. Kettu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemecsek verovert de bal door een tackle van achteren. Nemecsek passt de bal zonder na te denken. Justino rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Raja s klupe 3:0

59e minuut.
Spirovski passt de bal met de wreef. Justino rent richting de bal. Nemecsek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Neidhöfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neidhöfer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Adikashvili rent richting de bal. Justino onderschept slim de pass. Klungelig pakt Justino de bal. Justino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Raja s klupe 4:0

65e minuut.
Botes bereikt de bal nog maar net als eerste. Botes passt de bal met de wreef. Nemecsek probeert naar een medespeler te passen. Neidhöfer is nu in balbezit. Neidhöfer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Nemecsek passt de bal met de wreef. Justino rent richting de bal. Neidhöfer is nu in balbezit. Neidhöfer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Raja s klupe 5:0

72e minuut.
Klungelig pakt Nemecsek de bal. Mikulandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulandra passt de bal in één keer door. Spirovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gniewek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trujillo. Gniewek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kettu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Geroldi rent richting de bal. Palmintieri onderschept slim de pass. Palmintieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Raja s klupe 5:1

80e minuut.
Mikulandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemecsek verovert de bal door een tackle van achteren. Nemecsek probeert naar een medespeler te passen. Justino is nu in balbezit. Justino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Raja s klupe 6:1

87e minuut.
Gniewek rent richting de bal. Gniewek passt de bal in één keer door. Brochocki rent richting de bal. Brochocki schiet op doel. Dukov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk opća opasnost 48%, Raja s klupe 52%.
nk opća opasnost - Raja s klupe 6:1