Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rautalaakso Rangers Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1469
Rautalaakso Rangers FC Capitano
442 Tactiek Prässi2
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 26.7
adequate Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Leponiemi passt de bal zonder na te denken. Pietarla is nu in balbezit. Pietarla geeft de bal voor. Saukkonen rent richting de bal. Saukkonen schiet op doel. Seppälä bokst de bal weg. Kukkonen rent richting de bal. Kukkonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - FC Capitano 1:0

5e minuut.
Laukas speelt de bal door. Lehtimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtimäki probeert naar een medespeler te passen. Alikorpi is nu in balbezit. Alikorpi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Leponiemi speelt de bal door. Saukkonen rent richting de bal. Raaska schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Raaska is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Leponiemi met een sublieme pass. Oravainen heeft problemen om de bal te vangen. Oravainen passt de bal zonder na te denken. Saukkonen heeft problemen om de bal te vangen. Saukkonen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Daar is Pietarla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantakannel probeert naar een medespeler te passen. Leponiemi geeft een lange en hoge pass. Kukkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Laukas met een sublieme pass. Pietarla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietarla passt de bal met de wreef. Saukkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Saukkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - FC Capitano 2:0

34e minuut.
Pietarla probeert naar een medespeler te passen. Saukkonen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lehtimäki. Lehtimäki krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Hietanen trapt de bal weg. Laukas kopt de bal weg. Daar is Mikola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alikorpi is nu in balbezit. Alikorpi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rautalaakso Rangers 62%, FC Capitano 38%.
Rautalaakso Rangers - FC Capitano 2:0

49e minuut.
Alikorpi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leikola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietarla. Pietarla krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Alikorpi rent richting de bal. Leponiemi verovert de bal door een tackle van achteren. Leponiemi geeft de bal voor. Kukkonen rent richting de bal. Kukkonen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Hollanti met de inworp. Puistosalmi speelt de bal door. Leikola rent richting de bal. Leikola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Niittyluoto passt de bal met de wreef. Tuomenvirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkonen onderschept slim de pass. Niittyluoto rent richting de bal. Niittyluoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Nurmikoski speelt de bal door. Laukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laukas passt de bal in één keer door. Leikola rent richting de bal. Leikola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rautalaakso Rangers 59%, FC Capitano 41%.
Rautalaakso Rangers - FC Capitano 2:0