Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:06
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BSE Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 534
BSE Göcseji Veszedelem SE
Alap Tactiek Veretes
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 36.3
excellent Schieten good
adequate Passen average
good Verdedigen good


11e minuut.
Popielak kopt de bal weg. Başarır rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drenika. Drenika krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Michalski passt de bal met de wreef. Popielak rent richting de bal. Popielak passt de bal zonder na te denken. Drenika rent richting de bal. Drenika draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Göcseji Veszedelem SE 1:0

17e minuut.
Michalski met een snelle inworp. Klungelig pakt Vladić de bal. Vladić met een sublieme pass. Popielak heeft problemen om de bal te vangen. Popielak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Göcseji Veszedelem SE 2:0

19e minuut.
Inworp. Michalski met de inworp. Vladić is nu in balbezit. Vladić geeft een hoge lob. Popielak krijgt zijn hoofd ertegen. Andružis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drenika bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Drenika rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Göcseji Veszedelem SE 3:0

27e minuut.
Peruzzi passt de bal zonder na te denken. Inzitari is nu in balbezit. Inzitari passt de bal zonder na te denken. Babó is nu in balbezit. Babó haalt uit met een fantastische trap. Ul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Açıkgöz onderschept slim de pass. Açıkgöz geeft een hoge lob. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drenika rent richting de bal. Drenika schiet op doel. Andružis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Vladić de bal onder controle te krijgen. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski probeert naar een medespeler te passen. Drenika is nu in balbezit. Drenika schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Inzitari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peruzzi rent richting de bal. Peruzzi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Babó de bal. Babó haalt uit met een fantastische trap. Ul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czarniecki is nu in balbezit. Czarniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Göcseji Veszedelem SE 3:1

41e minuut.
Biglia rent richting de bal. Biglia geeft de bal voor. Gracci rent richting de bal. Babó verovert de bal door een tackle van achteren. Babó draait met de bal, schiet en ... Ul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSE 58%, Göcseji Veszedelem SE 42%.
BSE - Göcseji Veszedelem SE 3:1

48e minuut.
Vladić onderschept slim de pass. Biglia is nu in balbezit. Vladić onderschept slim de pass. Drenika rent richting de bal. Drenika haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Michalski speelt de bal door. Popielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak passt de bal met de wreef. Drenika is nu in balbezit. Drenika schiet op doel. Andružis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Göcseji Veszedelem SE 4:1

56e minuut.
Vladić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladić speelt de bal door. Hrablo is nu in balbezit. Babó onderschept slim de pass. Babó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Gracci geeft de bal voor. Andružis probeert naar een medespeler te passen. Vladić kopt de bal weg. Drenika rent richting de bal. Drenika draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Vladić speelt de bal door. Michalski is nu in balbezit. Michalski geeft de bal voor. Drenika rent richting de bal. Drenika draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Inworp. Vitányi komt het veld opgelopen. Lambert komt het veld opgelopen. Pinho komt het veld opgelopen. Wojciekiewicz komt het veld opgelopen. Stachyra komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Popielak met een sublieme pass. Codruţ geeft de bal voor. Drenika kopt de bal weg. Daar is Popielak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popielak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Linares is nu in balbezit. Popielak onderschept slim de pass. Popielak passt de bal met de wreef. Drenika is nu in balbezit. Drenika draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Göcseji Veszedelem SE 5:1

80e minuut.
Başarır passt de bal met de wreef. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz geeft de bal voor. Drenika rent richting de bal. Drenika haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz geeft een hoge lob. Vladić probeert de bal met de borst te controleren. Babó rent richting de bal. Babó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Peruzzi is nu in balbezit. Gracci onderschept slim de pass. Gracci geeft een hoge lob. Drenika is nu in balbezit. Drenika schiet op doel. Andružis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSE 33%, Göcseji Veszedelem SE 67%.
BSE - Göcseji Veszedelem SE 5:1