Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C STEAUA TULCEA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 750
F.C STEAUA TULCEA Easy Excel
343 Tactiek easyexcel
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 39.5
excellent Schieten solid
adequate Passen average
very good Verdedigen average


6e minuut.
Ubriaco is nu in balbezit. Prostohlavka is nu in balbezit. Ubriaco is nu in balbezit. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Błoński kopt de bal weg. Gisulfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gisulfo passt de bal met de wreef. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Śliwowski passt de bal in één keer door. Gisulfo is nu in balbezit. Gisulfo geeft een hoge lob. Prostohlavka krijgt zijn hoofd ertegen. Gherman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - Easy Excel 1:0

12e minuut.
Broker rent richting de bal. Broker geeft een lange en hoge pass. Daar is Merenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eastham bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastham draait met de bal, schiet en ... Toader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haralambie heeft problemen om de bal te vangen. Eastham bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastham geeft een hoge lob. Błoński is nu in balbezit. Błoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C STEAUA TULCEA - Easy Excel 1:1

13e minuut.
Prostohlavka probeert naar een medespeler te passen. Ubriaco kan de bal niet met de borst controleren. Eastham maakt een afschuwelijke overtreding. Eastham krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Herbet geeft de bal voor. Belka kopt de bal weg. Cassanmagnago heeft problemen om de bal te vangen. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

29e minuut.
Mistral rent richting de bal. Duque onderschept slim de pass. Duque speelt de bal door. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - Easy Excel 2:1

37e minuut.
Gisulfo passt de bal met de wreef. Daar is Gujdár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Broker. Gujdár is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gujdár zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dybas probeert naar een medespeler te passen. Merenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastham verovert de bal door een tackle van achteren. Eastham haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Cassanmagnago geeft een hoge lob. Inworp. Gisulfo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C STEAUA TULCEA 40%, Easy Excel 60%.
F.C STEAUA TULCEA - Easy Excel 2:1

47e minuut.
Olkiewicz rent richting de bal. Gujdár begaat een overtreding. Olkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Śniegocki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Merenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błoński is nu in balbezit. Błoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Mistral met de inworp. Herbet met een sublieme pass. Belka rent richting de bal. Ubriaco onderschept slim de pass. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap. Gherman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gherman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Klungelig pakt Ubriaco de bal. Mistral rent richting de bal. Ubriaco onderschept slim de pass. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap. Gherman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - Easy Excel 3:1

58e minuut.
Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque is nu in balbezit. Mistral rent richting de bal. Duque verovert de bal door een tackle van achteren. Duque draait met de bal, schiet en ... Gherman bokst de bal weg.

59e minuut.
Stephens geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gisulfo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prostohlavka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cassanmagnago speelt de bal door. Eastham rent richting de bal. Gisulfo begaat een overtreding. Eastham is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Śniegocki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Śniegocki is nu in balbezit. Ubriaco verovert de bal door een tackle van achteren. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. Gherman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - Easy Excel 4:1

84e minuut.
Gujdár is nu in balbezit. Gujdár geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Duque de bal. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Prostohlavka passt de bal zonder na te denken. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cassanmagnago ... Strafschop! Cassanmagnago krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C STEAUA TULCEA 45%, Easy Excel 55%.
F.C STEAUA TULCEA - Easy Excel 4:1