Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Deux sVp Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3389
Deux sVp SSB tunas
ogon pytona Tactiek 442Tunas
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 31
solid Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen weak


7e minuut.
Klungelig pakt Bintang de bal. Hadžinumanbegović is nu in balbezit. Bintang rent richting de bal. Bintang haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kanarski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pitoy de bal. Willma rent richting de bal. Laksana maakt een afschuwelijke overtreding. Willma roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Willma kan niet meer verder spelen. Ługowicz komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Klungelig pakt Pramono de bal. Purnomo is nu in balbezit. Szloch verovert de bal door een tackle van achteren. Szloch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - SSB tunas 1:0

13e minuut.
Lipień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipień geeft een hoge lob. Ługowicz kopt de bal weg. Szloch is nu in balbezit. Szloch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pramono de bal. Szloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szloch schiet op doel. Adiprasetyo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski passt de bal met de wreef. Lipień speelt de bal door. Ługowicz rent richting de bal. Ługowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Antolak met een sublieme pass. Klungelig pakt Szloch de bal. Lubis is nu in balbezit. Szloch verovert de bal door een tackle van achteren. Szloch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - SSB tunas 2:0

26e minuut.
Lubis is nu in balbezit. Lipień onderschept slim de pass. Lipień passt de bal zonder na te denken. Szloch rent richting de bal. Szloch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Dybula met een snelle inworp. Lipień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipień passt de bal in één keer door. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz haalt uit met een fantastische trap. Adiprasetyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ługowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dybula geeft een hoge lob. Krey rent richting de bal. Szloch verovert de bal door een tackle van achteren. Szloch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Purnomo met een sublieme pass. Krey is nu in balbezit. Szloch onderschept slim de pass. Szloch draait met de bal, schiet en ... Adiprasetyo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lubis geeft een hoge lob. Goździejewski geeft een lange en hoge pass. Ługowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Szloch de bal. Szloch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - SSB tunas 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deux sVp 40%, SSB tunas 60%.
Deux sVp - SSB tunas 3:0

52e minuut.
Doeltrap. Panek komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Purnomo verovert de bal door een tackle van achteren. Lipień onderschept slim de pass. Lipień haalt uit met een fantastische trap. Panek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Wojtyła komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Dybula met een sublieme pass. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski passt de bal in één keer door. Dybula is nu in balbezit. Dybula geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ługowicz heeft problemen om de bal te vangen. Ługowicz geeft de bal voor. Antolak probeert naar een medespeler te passen. Wojtyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtyła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Purnomo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dybula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lipień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipień schiet op doel. Panek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - SSB tunas 4:0

72e minuut.
Dybula met een sublieme pass. Lipień rent richting de bal. Lipień met een sublieme pass. Wojtyła is nu in balbezit. Wojtyła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Dybula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lipień rent richting de bal. Lipień passt de bal met de wreef. Wojtyła is nu in balbezit. Wojtyła haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dybula rent richting de bal. Dybula geeft de bal voor. Wojtyła heeft problemen om de bal te vangen. Ługowicz is nu in balbezit. Ługowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Panek trapt de bal weg van het doel. Antolak kopt de bal weg. Daar is Wojtyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtyła schiet op doel. Panek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Lubis rent richting de bal. Lipień verovert de bal door een tackle van achteren. Lipień passt de bal in één keer door. Wojtyła is nu in balbezit. Wojtyła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - SSB tunas 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deux sVp 26%, SSB tunas 74%.
Deux sVp - SSB tunas 5:0