Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: BKS Lechia Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
BKS Lechia Pogoń Lwówek
4-4-2 Tactiek 10.02.2024
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 39.5
formidable Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen average


3e minuut.
Di Fronzo rent richting de bal. Di Fronzo passt de bal met de wreef. Daar is Martínez Pujalte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă geeft een lange en hoge pass. Teufelchen kopt de bal weg. Śmietana rent richting de bal. Śmietana draait met de bal, schiet en ... Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramos met een snelle inworp. Teufelchen probeert naar een medespeler te passen. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
van der Doelen geeft een lange en hoge pass. Ramos is nu in balbezit. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mayol trapt de bal weg van het doel. Riković kopt de bal weg. Sonzogni rent richting de bal. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Pogoń Lwówek 1:0

19e minuut.
Śmietana speelt de bal door. Teufelchen heeft problemen om de bal te vangen. Sonzogni rent richting de bal. Sonzogni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Bork heeft problemen om de bal te vangen. Di Fronzo rent richting de bal. Di Fronzo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sonzogni de bal. Sonzogni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Stoica geeft een hoge lob. van der Doelen geeft een lange en hoge pass. Sonzogni kopt de bal weg. Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Riković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Riković is nu in balbezit. Riković met een sublieme pass. Klungelig pakt Di Fronzo de bal. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ciuboată met de inworp. Roldán is nu in balbezit. Roldán passt de bal zonder na te denken. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BKS Lechia - Pogoń Lwówek 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Lechia 58%, Pogoń Lwówek 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BKS Lechia - Pogoń Lwówek 1:1

47e minuut.
Di Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fronzo probeert naar een medespeler te passen. Squizzato is nu in balbezit. Squizzato draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Pogoń Lwówek 2:1

52e minuut.
Mazak met een sublieme pass. Squizzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Squizzato passt de bal met de wreef. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Mazak kopt de bal weg. Riković probeert de bal met de borst te controleren. Riković geeft de bal voor. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Mazak onderschept slim de pass. Mazak geeft de bal voor. Squizzato rent richting de bal. Squizzato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Pogoń Lwówek 3:1

56e minuut.
Di Fronzo probeert naar een medespeler te passen. Bork bereikt de bal nog maar net als eerste. Bork geeft een lange en hoge pass. Riković rent richting de bal. Riković geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Di Fronzo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Fronzo met een sublieme pass. Squizzato is nu in balbezit. Squizzato schiet op doel. Giejsztorewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Riković met een snelle inworp. Teufelchen is nu in balbezit. Mazak verovert de bal door een tackle van achteren. Riković rent richting de bal. Riković geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Di Fronzo onderschept slim de pass. Di Fronzo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sonzogni de bal. Sonzogni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Mazak kopt de bal weg. Daar is Riković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riković probeert naar een medespeler te passen. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Mazak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bork is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bork met de inworp. Squizzato geeft een hoge lob. Paal!

85e minuut.
van der Doelen bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Doelen geeft een hoge lob. Di Fronzo kopt de bal weg. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Riković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Lechia 41%, Pogoń Lwówek 59%.
BKS Lechia - Pogoń Lwówek 3:1