Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:07
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: MALÉV SC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2882
MALÉV SC MKB Veszprém
541v Tactiek 451
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 47
weak Schieten solid
weak Passen good
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Castelein passt de bal met de wreef. Pappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelein rent richting de bal. Castelein haalt uit met een fantastische trap. Brillant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - MKB Veszprém 0:1

7e minuut.
Kruszewski passt de bal met de wreef. Fernández de Mendiola is nu in balbezit. Fernández de Mendiola probeert naar een medespeler te passen. Pappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pappa draait met de bal, schiet en ... Marčík probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kolesnichenko zal de hoekschop nemen. Pappa krijgt zijn hoofd ertegen. Brillant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - MKB Veszprém 0:2

12e minuut.
Deja geeft de bal voor. Klungelig pakt Mazurczak de bal. Kolesnichenko met een sublieme pass. Pappa rent richting de bal. Pappa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Castelein controleert de bal met de borst. Pappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Mendiola is nu in balbezit. Fernández de Mendiola schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marčík de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jałocha zal de hoekschop nemen. Castelein maakt een snoekduik en kopt de bal. Marčík probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kolesnichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnichenko passt de bal met de wreef. Pappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Mendiola rent richting de bal. Fernández de Mendiola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Daar is Jałocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jałocha passt de bal zonder na te denken. Castelein rent richting de bal. Castelein haalt uit met een fantastische trap. Pappa probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jałocha is nu in balbezit. Jałocha passt de bal in één keer door. Daar is Pappa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pappa haalt uit met een fantastische trap. Brillant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - MKB Veszprém 0:3

28e minuut.
Pawliszyn onderschept slim de pass. Pawliszyn passt de bal met de wreef. Ribeiro rent richting de bal. Deja verovert de bal door een tackle van achteren. Deja probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - MKB Veszprém 1:3

33e minuut.
Castelein rent richting de bal. Négyesi begaat een overtreding. Castelein raakt geblesseerd tijdens het duel. Pappa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kolesnichenko speelt de bal door. Castelein rent richting de bal. Castelein schiet op doel. Brillant bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Jałocha passt de bal met de wreef. Fernández de Mendiola is nu in balbezit. Fernández de Mendiola speelt de bal door. Pappa is nu in balbezit. Pappa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 80%, MKB Veszprém 20%.
MALÉV SC - MKB Veszprém 1:3

48e minuut.
Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn passt de bal in één keer door. Jałocha met een sublieme pass. Pappa is nu in balbezit. Pappa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Castelein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tóth rent richting de bal. Castelein onderschept slim de pass. Castelein schiet op doel. Brillant werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Uriona speelt de bal door. Fernández de Mendiola met een sublieme pass. Pappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - MKB Veszprém 1:4

62e minuut.
Daar is Négyesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández de Mendiola rent richting de bal. Fernández de Mendiola passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pappa de bal. Pappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - MKB Veszprém 1:5

63e minuut.
Pappa probeert naar een medespeler te passen. Jałocha is nu in balbezit. Jałocha speelt de bal door. Pappa is nu in balbezit. Pappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - MKB Veszprém 1:6

68e minuut.
Kruszewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kresz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fajth kan de bal niet met de borst controleren. Fajth geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marčík met een harde bal richting middenveld. Uriona kopt de bal weg. Pappa rent richting de bal. Pappa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Tóth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pappa is nu in balbezit. Pappa heeft problemen om de bal te vangen. Pappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - MKB Veszprém 1:7

85e minuut.
Brillant trapt de bal weg van het doel. Fernández de Mendiola rent richting de bal. Fernández de Mendiola passt de bal in één keer door. Pappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pawliszyn geeft een lange en hoge pass. Almaguer met een sublieme pass. Castelein kopt de bal weg. Pappa is nu in balbezit. Pappa schiet op doel. Brillant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pappa is nu in balbezit. Pappa draait met de bal, schiet en ... Brillant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 63%, MKB Veszprém 37%.
MALÉV SC - MKB Veszprém 1:7