Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: dymanosolniki Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2176
dymanosolniki Sporting Ignalino
test_ taktyka;) Tactiek Defence
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 43.4
weak Schieten weak
average Passen good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Tsaprazis geeft de bal voor. Wojdyga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Suszczyk de bal onder controle te krijgen. Kopytko rent richting de bal. Kopytko haalt uit met een fantastische trap. Cuciniello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Cuciniello met een sublieme pass. Costea kopt de bal weg. Wojdyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdyga geeft een hoge lob. Kopytko springt en kopt de bal. Cuciniello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Fornelos speelt de bal door. Kuźdub bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopytko verovert de bal door een tackle van achteren. Kopytko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - Sporting Ignalino 0:1

16e minuut.
Szaluniarz geeft de bal voor. Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Costea geeft een hoge lob. Kopytko rent richting de bal. Kopytko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Wojdyga is nu in balbezit. Małysz onderschept slim de pass. Met opzet legt Kopytko zijn tegenspeler op de grond. Kopytko krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Machulski passt de bal in één keer door. Kalkowski rent richting de bal. Wojdyga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wojdyga krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Forc bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc passt de bal met de wreef. Kopytko rent richting de bal. Kopytko haalt uit met een fantastische trap. Cuciniello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - Sporting Ignalino 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dymanosolniki 65%, Sporting Ignalino 35%.
dymanosolniki - Sporting Ignalino 0:2

46e minuut.
Bloch komt het veld opgelopen. Jackowski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cimpl met een harde bal richting middenveld. Wojdyga kopt de bal weg. Daar is Szaluniarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopytko rent richting de bal. Kopytko haalt uit met een fantastische trap. Cuciniello bokst de bal weg.

63e minuut.
Tsaprazis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machulski. Tsaprazis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tsaprazis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kopytko krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Wojdyga verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdyga met een sublieme pass. Klungelig pakt Kopytko de bal. Kopytko draait met de bal, schiet en ... Cuciniello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - Sporting Ignalino 0:3

65e minuut.
Veličković komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kuźdub geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fornelos geeft de bal voor. Kopytko springt en kopt de bal. Cuciniello bokst de bal weg.

80e minuut.
Costea onderschept slim de pass. Costea geeft een hoge lob. Kuźdub kopt de bal weg. Kopytko rent richting de bal. Kopytko haalt uit met een fantastische trap. Cuciniello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Inworp. Wojdyga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fornelos geeft een hoge lob. Kopytko is nu in balbezit. Kopytko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Bloch de bal onder controle te krijgen. Taxis verovert de bal door een tackle van achteren. Taxis probeert naar een medespeler te passen. Kopytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopytko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dymanosolniki 67%, Sporting Ignalino 33%.
dymanosolniki - Sporting Ignalino 0:3